Eveniment-Social

Ce achizitie face o institutie din Iasi. Miliarde de lei puse la bataie

Publicat: 05 nov. 2014
1

O autoritate din judetul Iasi a lansat o procedura cel putin dubioasa, privind achizitia a numai putin de 14 imobile pentru parcul auto al institutiei. Este vorba de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi. Intr-o prima etapa, cei de la DRDP Iasi vor achizitiona trei vehicule pentru orice tip de teren 4×4 pe diesel, dar si alte trei vehicule pentru orice tip de teren 4×4 pe benzina. Valoarea estimata a procedurii este de 324.155 lei fara TVA.

„Denumirea data contractului de autoritate contractanta tine de achizitia a sase autoturisme noi prin programul de stimulare a innoirii parcului auto national 2014, pentru Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi”, se arata in anuntul de participare la procedura. O alta etapa a licitatiei prevede achizitia altor sase vehicule pentru orice tip de teren 4×4 Diesel de minim 110 CP, dar si a altor doua autoturisme Break Diesel, de minim 90CP. De aceasta data, valoarea estimata este 404.535 lei, suma ce nu include TVA.

Comentarii
  • Bomba,exceptional,de interes national…achizitia a numai putin de 14 „imobile” pentru parcul auto al institutiei,un analfabet a scris acest articol,oare este si platit sa fie asa prost.

    • pesedistul Ostaficiuc se ocupa de cumpararea masinilor si spaga ca altfel de unde ar avea banditu asta atitia bani sa cheltuie cu casa lui si cu partidu, jigodia de ostaficiuc

Adauga un comentariu