Magazin

Ce ai vazut in primul rand? Raspunde sincer si afla una dintre tainele subconstientului tau

Publicat: 25 iul. 2018
1

Multe teste ne ajuta la identificarea unor particularitati ale personalitatii noastre, ale valorilor, fricilor, traumelor si alte detalii psihologice despre noi. Iti propunem un test care va descoperi un detaliu important despre subconstientul tau. Priveste imaginea de mai jos si vezi ce ai observat in primul rand, apoi citeste raspunsurile:

1. Fetita
Daca ai privit din prima catre fetita, sa stii ca exista unele emotii sau traume ce vin inca din frageda copilarie. Fie ca e vorba de lipsa unei relatii stranse cu mama, de senzatia ca eai fost parasit sau de lipsa de atentie pdin partea celor dragi, toate aceste evenimente au fost proiectate in mod inconstient pe ceea ce traiesti acum.

2. Fluturele
Aceasta insecta are diferite interpretari, in diferite culturi. Daca visezi un fluture, e posibil ca in viata ta sa se intample ceva cu adevarat special. Daca fluturele dispare in bezna, inseamna ca ar putea avea loc o nenorocire. E posibil sa simti o legatura cu lumea de dincolo sau sa te afli intr-o depresie, poate pentru ca ai pierdut pe cineva drag. Fluturele iti spune ca esti orientat spre trecut, fiind in cautarea unui suflet pierdut.

3. Capsuna
Capsuna este simbolul iubirii. Daca ai remarcat-o din prima, inseamna ca-ti este teama de relatii esuate sau de o iubire neimpartasita. Iti doresti sa ai relatii de dragoste, dar nu stii de unde sa incepi. Aceasta dorinta vine din exemplul parintilor, cre te inspira prin relatia lor frumoasa. Daca relatia dintre parinti e una nereusita, atunci si frica fata de esec vine de la ei.

4. Craniul
Craniul este o iluzie ce se formeaza din celelalte elemente. Daca l-ai remarcat, inseamna ca iti este teama de moarte. Este o emotie caracteristica pentru majoritatea oamenilor, dar uenori ea te poate afecta prea mult: fie ca ai fost martorul unui deces sau ai nimerit intr-un accident.

5. Copacii
Daca ai vazut cei doi copaci, ale caror coroane se unesc in partea de sus, inseamna ca iti sunt caracteristice doua individualitati. Nu e altceva decat proiectiile emotiilor tale. Daca ai remarcat ca ai schimbari frecvente de dispozitie, ar fi cazul sa vizitezi un specialist. Testul nu reprezinta un diagnostic medical, doar iti ofera o informatie noua despre tine.

Adauga un comentariu