Cancan

Ce aliment folosește Irina Loghin pentru a se menține tânără? Secretul siluetei interpretei de muzică populară

Publicat: 01 aug. 2022
Irina Loghin zambind in timp ce tine un buchet de trandafiri rosii in mana
Irina Loghin reușește să se mențină tânără printr-un stil de viață sănătos

Cu toate că a înaintat în vârstă, Irina Loghin continuă să se mențină tânăra. Aceasta a adoptat un stil de viață sănătos și a renunțat la carne pentru a avea un ten impecabil. Mai mult de atât, artista recomandă o alimentați cât mai echilibrată. 

Interpreta de muzică populară, a precizat că face față cu greu căldurii, de aceea a ales să plece în vacanță la munte. De asemenea, a precizat că continuă să facă mișcare, chiar dacă este mai cald. 

Ce aliment folosește Irina Loghin pentru a se menține tânără?

Irina Loghin are 83 de ani, dar tenul său perfect nu îi arată vârsta. Pentru a se bucura de o viață fericită și îndelungată, aceasta face mișcare în fiecare zi și a renunțat la carne. După ce s-a confruntat cu o toxiinfecție alimentară și a ajuns la spital, a decis să nu mai consume alimentul respectiv. Artista a precizat că proteinele și le ia din nuci sau migdale. Mai mult de atât, băutura minune ce o menține tânără este ceaiul de cătină pe care îl bea în fiecare dimineață pe stomacul gol. De asemenea, pentru a avea un ten perfect, Irina Loghin a declarat că are un ritual de frumusețe de la care nu se abate. Aceasta folosește uleiul de măsline pe post de demachiant. 

„Am din Grecia ulei de măsline extravirgin și mie mi se pare foarte sănătos pentru organism, atât pentru uz intern, cât și extern. Îl recomand femeilor. O linguriță pe zi face minuni în corpul nostru, iar pentru ten eu îl amestec cu un lapte demachiant”, a declarat Irina Loghin. 

Vedeta a precizat că nu este adeptă a operațiilor estetice și a preferat să adopte un stil de viață sănătos. Ba mai mult, interpreta de muzică populară a spus că nu este important să se mențină doar pentru fani, ci și pentru ea, „ca femeie, ca soție, ca mamă”. Aceasta a mai menționat că este necesar să alegem să mâncăm sănătos.

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierd. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat”, a precizat artista

Cum face față caniculei interpreta de muzică populară

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate cântărețe și este la mare căutare. Dacă vrei să participe la nunta ta trebuie să știi că percepe o sumă de 1500 de euro pe oră. Cu toate acestea, interpreta de muzică populară, nu prea are concerte vara. Artista a precizat că inamicul numărul unu este canicula, de aceea vacanța și-o petrece de obicei într-o stațiune la munte. Totuși, vedeta a declarat că nu și-a schimbat programul din cauza căldurii. Aceasta continuă să facă mișcare, să se plimbe, însă la alte ore. 

„Căldură, căldură, dar eu nu mi-am schimbat programul. Prefer să mă plimb zilnic. Fac asta și când sunt în București, și când sunt în vacanță. Dacă am de-a face cu o zi caniculară, atunci schimb ușor programul! În sensul că mă plimb dimineața, foarte devreme sau seara, uneori chiar după apusul soarelui. Fac plimbări și noaptea, dacă a fost o zi foarte călduroasă. Nu mi-e frică să fac asta!”, a declarat vedeta.

Irina Loghin reușește să se mențină tânără printr-un stil de viață sănătos și câteva ingrediente secrete. Aceasta bea în fiecare dimineața ceai de cătină și folosește ulei de măsline extravirgin pe post de demachiant. O cântăreața ce și-a schimbat look-ul de curând și se menține în formă este și Cornelia Rednic în vârstă de 46 ani.
Adauga un comentariu