Din lumea filmului

Ce amintiri are Dana Rogoz de Paste. Divortul parintilor si cererea in casatorie

Publicat: 18 apr. 2017
3
Ce amintiri are Dana Rogoz de Paste. Sarbatoarea ii aduce aminte vedetei de momente vesele si triste, deopotriva.
Dana Rogoz si-a deschis sufletul. Vedeta, care s-a facut remarcata in showbiz-ul romanesc inca de pe vremea cand o interpreta pe Abramburica intr-o emisiune pentru copii, a vorbit deschis despre lucrurile care s-au intamplat, de-a lungul timpului, in viata ei, in ziua sfanta de Paste.
 „Cand vine Pastele mereu ma gandesc la… 

divortul parintilor – s-a intamplat chiar in seara de Paste ca eu si fratii mei sa fim trimisi in camera din fund, ca mama si tata sa ramana in sufragerie, ca ei sa ia decizia si mai apoi sa ne dea vestea. Si mama plangea langa masa de Paste, pe care ramasesera resturile unei petreceri de la care tocmai plecasera invitatii. 

cererea in casatorie – Radu se chinuise toata seara sa gaseasca un loc bun in Praga, unde sa parcheze rulota proaspat cumparata. L-a gasit pe marginea apei, de unde se vedea celebrul pod luminat si unde era liniste. S-a asezat in fata mea si mi-a vorbit. Eu stateam pe bancheta mea, el pe a lui, iar intre noi ramasese masuta de rulota. Reuseam totusi sa stam imbratisati, plangand in hohote, deasupra ei. Eram uniti. 
lumanarile de la belgieni – rosii, groase, care nu se stingeau nici cand fugeam pe drumul de la biserica, spre casa, imbracati in hainele noi primite de la mama. Eu si fratii mei eram in fata, iar ea, din spate, ne zambea mandra. Drumul ala a fost unul dintre cele mai fericite din viata mea. Lumanarile, prinse intre ele cu niste cleme albe de plastic, s-au topit si au patat fata de masa”, a spus Dana Rogoz, care este mamica unui baietel.
Adauga un comentariu