Cancan ultimă oră

Ce anunț neașteptat a făcut Mirela Vaida, chiar înainte de vacanță. „Eu și soțul nu vorbim”

Publicat: 19 mart. 2022
Mirela Vaida este imbracata intr-un sacou rosi si o camsa alba. Aceasta zambeste
Mirela Vaida se numără printre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară

Mirela Vaida se numără printre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară, iar pe lângă fanii ce o urmăresc zilnic de pe micile ecrane, vedeta a reușit să adune și o comunitate generoasă de urmăritori în mediul online, acolo unde îi ține mereu la curent pe internauți cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa,

povestindu-le de cele mai multe ori despre problemele cu care se confruntă.

Ei bine, așa s-a întâmplat și de această dată, căci chiar înainte de a pleca în vacanță, direct de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, Mirela Vaida le-a făcut o mărturisire fanilor, aceea că nu poate vorbi cu soțul său, asta pentru că este foarte răgușită.

Mirela Vaida: „E liniștitor să taci”

De câteva zile, Mirela Vaida se confruntă cu o problemă, mai precis, prezentatoarea TV a rămas fără voce complet, iar din acest motiv îi este foarte greu să vorbească. Ei bine, nu cu foarte mult timp în urmă, blondina și soțul ei au plecat într-o vacanță, iar direct de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, Mirela Vaida a scris pe Instagram că nu poate vorbi nici măcar cu partenerul său.

Astfel, vedeta a declarat pe rețeaua de socializare, cu un simț al umorului caracteristic că, ea nu are voce, iar soțul ei este fericit.

Mai mult decât atât, moderatoarea a încercat să-și ridice puțin starea de spirit, adăugând faptul că este liniștitor să nu vorbești, asta pentru că pari mult mai misterios, dar și inabordabil.

„Eu și soțul nu vorbim… eu, fără voce… El, fericit! E liniștitor să taci… pari misterios și inabordabil!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Prezentatoarea TV a împlinit vârsta de 40 de ani

Pe data de 16 martie, Mirela Vaida a împlinit vârsta de 40 de ani, iar cum o zi atât de importantă pentru ea nu poate fi trecută cu vederea, prezentatoarea TV a făcut o postare în mediul online. Deoarece a schimbat prefixul, mesajul său a început cu o confesiune, spunându-le fanilor că mereu s-a temut de numărul acesta, respectiv 40, gândindu-se frecvent la faptul că urma să împlinească această vârstă.

„Azi implinesc 40 ani!🙏 Mereu mi-a fost teama de numarul asta… La 40, nu mai esti nici copil, nici tanar‼️😊 esti matur, la apogeu! 😁♥️ Niciodata nu m-am uitat la varsta de 40 ca la ceva „wannabe”! ☺️ Probabil ca nu eram implinita cu mine insami! Azi, cand simt ca trec intr-o alta etapa a vietii, realizez ca cei 40 ani m-au surprins exact cum imi doream sa fiu: cu o familie sanatoasa, cu 3 copii vioi, cu liniste si implinire sufleteasca! Doar despre asta este vorba, in cele din urma! Multumesc, 40! Nu e rau deloc! Abia acum incepe viata!!”, a scris Mirela Vaida pe pagina personală de Instagram.
Adauga un comentariu