Funny

Ce au descoperit politistii sub rochia unei femei care voia sa treaca cu masina in Ungaria

Publicat: 26 iun. 2019

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nadlac Nagylak, judetul Arad, au depistat o femeie, cetatean roman, care a incercat sa-si scoata ilegal din tara fiul, in varsta de 10 ani, ascuns sub rochie.

Comunicatul Politiei de Frontiera
 
In data de 23.06.2019, in jurul orelor 11.00, la P.T.F Nadlac – Nagylak s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe sensul de iesire din tara, o femeie, cetatean roman, S.M., in varsta de 34 de ani, cu domiciliul pe raza judetului Prahova. Aceasta calatorea ca pasager intr-un autoturism marca Audi, inmatriculat in Romania.

In urma analizei de risc specifice, politistii de frontiera au procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, in urma caruia au descoperit, ascuns sub rochia femeii, un copil. In urma verificarilor s-a stabilit ca minorul este cetatean roman, in varsta de 10 de ani si este fiul femeii.

La cercetari, persoana in cauza a declarat ca impreuna cu soferul autoturismului au observat ca pasaportul minorului este expirat si deoarece nu mai aveau timp sa depuna actele pentru un alt pasaport, au hotarat sa-l ascunda, pentru a-l scoate din tara.

In cauza, politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei celor trei cetateni romani, efectuand cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de participatie improprie la tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand ca, la finalizarea cercetarilor, sa fie dispuse masurile legale care se impun.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit