Cancan ultimă oră

Ce au făcut două vedete după petrecerea de la Olimp unde Andreea Esca s-a infectat cu COVID-19? Toată lumea a fost uimită

Publicat: 15 iul. 2020

Ioana Grama și Sânziana Negru, două dintre cele mai conoscute două influencerițe din România, care au participat la deschiderea resortului „Novo by the Sea”, din Olimp, au șters orice urmă din social media că ar fi fost acolo. Gestul a venit la doar câteva zile după ce CANCAN.ro a scris că Andreea Esca este infectată cu noul coronavirus și se află în spital după ce a participat, împreună cu fiica sa, la respecta petrecere.

Toată lumea fără mască

În imaginile respective, niciuna dintre fete nu purta mască. Ioana Grama și Sânziana Negru apăreau alături de Andreea Esca și fiica acesteia, Alexia Eram, care de asemenea a șters toate postările de la evenimentul de lux de pe litoral. Imaginile cu vedetele din România alături de Andreea Esca au devenit virale în ultimele zile, mai ales după ce trustul media a anunțat presa de existența mai multor cazuri de infectare cu coronavirus.

Stilista Adina Buzatu, testată negativ

Stilista Adina Buzatu anunța, în cursul zilei de marți, că s-a testat de virusul Sars Cov 2, iar rezultatul său este negativ.

„M-am dus să mă testez, deși nu am avut niciun fel de simptom. Am făcut acest lucru benevol, pentru a-mi liniști prietenii din viața reală și pe cei din mediul online. Apreciez grija miilor de oameni care mi-au scris mie și fiicei mele, Sara, speriați de știrile apărute în presă.

Ca să nu existe dubii m-am dus să mă testez. Rezultatul este negativ, nu sunt infectată cu virusul COVID – 19. Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare, desfășurată în aer liber. Pe tot parcursul serii atât eu cât și fiica mea Sara am păstrat distanța socială recomandată în perioada pandemiei. La hotel, era o curățenie exemplară și totul dezinfectat, iar personalul purta măști și mănuși. Cum s-a ajuns aici, nu știu. Toți cei de la petrecere erau precauți”, a menționat stilista.

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, diagnosticat cu noul coronavirus. Este în stare gravă

Andreea Esca s-a infectat cu noul coronavirus, după ce a participat la o petrecere unde nu a respectat măsurile de prevenire a infectării cu Covid-19. Vedeta PRO TV se află, în prezent, internată la un spital privat din România, unde este păzită de numeroase gărzi de corp. Celebra prezentatoare de știri nu a oferit declarații până în acest moment.

Surse medicale au dezvăluit, în exclusivitate pentru Cancan, că soțul Andreei Esca a contractat, de asemenea, coronavirus, și a ajuns la Spitalul Monza din Capitală, la secția de Terapie Intensivă, anunță huff.ro.

Alexandre Eram ar fi și el infectat cu coronavirus. Se pare că ar fi contractat virusul de la soția sa și se află acum în stare gravă, internat la un spital privat încă de noaptea trecută. Potrivit acelorași surse, acesta ar fi fost intubat și este acum pe secția de Terapie Intensivă.

Andreea Esca ar fi luat virusul în stațiunea Olimp, de la o petrecere pe plajă. Confirmarea a venit la scurt timp de la notificarea trimisă de PRO TV, care anunța că mai multe angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, păstrându-le, însă, identitatea anonimă.

La evenimentul de pe malul mării, cu mai mult de 50 de persoane invitate, nimeni nu părea interesat de păstrarea regulilor sanitare. Într-un material video, difuzat pe 30 iunie în cadrul emisiunii „La Măruță”, Andreea Esca este surprinsă purtând mască în timp ce dansează. Mai târziu, însă, apare în imagini și fără mască, făcând fotografii unor influencerițe alături de care a petrecut.

După ce în presa au apărut imagini de la respectivul eveniment și vestea că Andreea Esca ar fi contractat noul virus acolo a fost făcută publică, IPJ și DSP Constanța s-au autosesizat și fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia acelui eveniment.

Adauga un comentariu