Viata de cuplu

Ce au in comun toti barbatii adevarati

Publicat: 29 sept. 2016

In ziua de azi, aproape ca este greu de spus daca mai exista barbati adevarati, pentru ca ai de-a face cu tot felul de personaje care sunt preocupate doar de propria imagine. Cu toate acestea, o lista cu lucruri pe care le au in comun barbatii adevarati te poate ajuta sa identifici mai usor sotul potrivit pentru tine si sa faci alegeri mai bune, scrie elitedaily.com. 

Foarte multe femei sunt din ce in ce mai dezamagite de barbatii pe care ii intalnesc sau de relatiile pe care le au. Daca esti singura, o lista cu lucruri pe care le au in comun barbatii adevarati te poate ajuta sa ii identifici mai usor si sa te feresti de cei care te pot rani.

Lucruri pe care le au in comun barbatii adevarati

1. Simtul umorului
Daca intrebi orice femeie ce apreciaza la un barbat, simtul umorului se afla pe lista. Barbatii adevarati au un simt al umorului foarte dezvoltat si le este usor sa initieze o conversatie sau sa iasa cu bine din anumite situatii si conflicte. Barbatii adevarati au capacitatea sa trateze cu mai mult umor anumite situatii din viata lor si pot sa faca orice femeie sa se simta mai bine, chiar daca au gresit si ei la un moment dat.

5 tipuri de barbati de care sa te feresti

2. Au totul bine planuit
Barbatilor adevarati nu le place sa traiasca de pe o zi pe alta, asa ca au totul bine planuit. Isi organizeaza foarte bine timpul si nu le scapa nimic din vedere. Cu alte cuvinte, au un stil de viata demn de admirat. In plus, au planuri de viitor bine puse la punct si nu renunta pana nu isi ating toate obiectivele profesionale si personale.

3. Sunt preocupati de corpul lor
Barbatii adevarati au grija de corpul lor, asa ca ei consuma alimente sanatoase, merg des la sala si accepta noi provocari.  Sunt foarte disciplinati si nu isi incalca regulile.

4. Rabdarea
Barbatii adevarati au foarte multa rabdare si nu se supara de fiecare data cand ceva nu este pe placul lor. Nu se lasa influentati de alte persoane si nu se cearta din motive care nu isi au rostul.

5. Sunt capabili sa iubeasca cu adevarat
Barbatii adevarati isi iubesc viata si sunt capabili sa ofere foarte multe dragoste si afectiune. Nesiguranta si lipsa de incredere nu au ce cauta in viata lor, pentru ca stiu ce calitati au si nu isi fac griji in privinta viitorului. Sunt dispusi sa faca foarte multe sacrificii si nimic nu ii poate face sa dea inapoi.

6. Sunt spirituali
Barbatii adevarati sunt foarte profunzi si inteleg sensul vietii. Ei pun pret pe ceea ce este important in viata lor si nu uita sa se bucure de prezent. Apreciaza tot ceea ce au in viata lor, se bucura de oamenii pe care ii intalnesc si nu se lasa pusi la pamant de nimeni. Nu isi pierd increderea usor si considera ca au o misiune importanta in viata.

7. Nu le este teama sa se implice intr-o relatie serioasa
Barbatilor adevarati nu le este teama sa se implice intr-o relatie serioasa, ei isi doresc sa isi petreaca timpul in doi si sunt capabili sa ofere foarte multa dragoste si afectiune. Desi comportamentul lor nu este mereu exemplar atunci cand sunt singuri, ei se schimba complet in momentul in care iau decizia sa se implice intr-o relatie serioasa.

Greselile uriase pe care le fac femeile intr-o relatie si cum ii indeparteaza pe barbati fara sa-si dea seama

8. Au un stil ireprosabil
Pe lista cu lucruri pe care le au in comun barbatii adevarati se afla si stilul ireprosabil. Acestia sunt foarte atenti la modul in care se imbraca si la modul in care se prezinta in societate. Isi doresc sa ofere cel mai bun exemplu si sa se faca remarcati cu usurinta in multime. Cu alte cuvinte, ei stiu sa traiasca asa cum este corect si onorabil.

9. Stiu ce reguli nu trebuie sa incalce
Barbatii adevarati au cateva pareri bine formate despre anumite lucruri si nu isi incalca regulile. Considera ca este important sa lupte pentru idealurile lor si pentru ceea ce considera ca este important pentru ei si nimic nu le poate schimba parerile.

10. Reusesc sa faca o femeie sa se simta frumoasa
Barbatii adevarati apreciaza cu adevarat frumusetea unei femei si reusesc sa o faca pe aceasta sa se simta mereu atragatoare.loading...

Adauga un comentariu