Scena artistica din Romania

Ce au remarcat fanii dupa ce Smiley a facut publica astazi aceasta poza cu el si Catalin Maruta

Publicat: 13 iun. 2019
3

Smiley s-a hotarat sa le faca fanilor o mare surpriza si, pe pagina sa de socializare, a postat o fotografie sugestiva. Este vorba despre o imagine in care apare alaturi de Catalin Maruta, iar vizitatorii paginii au apreciat initiativa si au intrat… in joc.

Smiley si Maruta sunt prieteni foarte buni. Si nu de ieri, de azi. Se cunosc de foarte multa vreme, iar timpul a trecut, incetul cu incetul, peste amandoi. Doua cariere de succes, doua personalitati debordante, doi ”zambareti” se bucura de fiecare zi si au realizari deosebite. Fotografia postata de Smiley ii arata pe cei doi cu vreo 15 ani in urma, atunci cand erau mult mai tineri – tunsi si barbieriti -, insa la fel de plini de energie.  ”Rasi, tunsi, frezati”, a fost mesajul postat de Smiley alaturi de fotografia in care apare impreuna cu Catalin Maruta.

Un raspuns ar trebui sa le dea de gandit celor doi: ”Ce frumosi erau fara barba, acum par neingrijiti, cu moda asta de acum toti sant barbosi si eu nu pot sa ma obisnuiesc cu asa ceva, nu-mi place de loc”, a scris o vizitatoare a paginii lui Smiley.

”Nebuni frumosi ce sunteti!”, ”Da o amintire frumoasa si cum trec ani, sa fiti sanatosi ,sunteti doi oameni minunati !!❤️”, ”Si… ff tineri ! Sa fiti sanatosi si binecuvantati dragilor, viata este mai frumoasa cu voi! ❤???”, ”Fiecare etapa a vietii are frumusetea ei.Atunci tineri, frumosi si la inceput de drum iar azi oameni maturi cu responsabilitati si realizari. Oameni frumosi felicitari!!!”, ”Ale tineretii valuri ! ?? Respect si ….va iubesc ,mai ales AG ! ??”, ”Wow ce amintire frumoasa frumosilor, asta e ani trec sa fiti sanatosi.”, ” Ce tineri erati. Amintiri… Cand erati la inceput. Atunci vi se parea greu. Acum ati vrea sa mai fiti ca atunci cu experienta dobandita. Toti am vrea… Seara faina!”, ”Ehe…. 15 ani….Timpul asta…. ? Sincera sa fiu, peste voi nu prea a trecut….Tot tineri si plini de viata ! Prezentul conteaza…”, ”Acum o suta de ani?!?! Dar parca acum sunteti mai tineri si frumosi”, au fost cateva dintre comentariile internautilor care au apreciat fotografia postata de Smiley.

Adauga un comentariu