Stiri si curiozitati

Ce au spus copiii lui Brigitte Sfat despre nunta vedetei cu Florin Pastrama

Publicat: 15 mai 2019
3

Brigitte Sfat a vorbit pentru prima oara despre felul in care familia ei il percepe pe Florin Pastama.

Brigitte Sfat este hotarata sa fie cu Florin Pastrama pentru tot restul vietii! Din acest motiv, bruneta a decis sa urmeze toti pasii, si sa ajunga la casatorie cu barbatul care a cucerit-o intr-un show de supravietuire.

"Florin este un om minunat, desparte de imaginea pe care i-o creioneaza fostele femei din viata lui. Spun sincer ca aparentele insala in cazul lui. De pilda, s-a mers pe ideea ca ii place sa bea. Ei bine, omul asta este total diferit. Florin nu consuma alcool, a baut un pahar de vin la ziua lui si deja nu mai stia pe ce lume este. El este un tip care braveaza foarte mult, dar este un barbat foarte sufletist, pe care il respect si cu care sper sa imi petrec zilele", a spun Brigitte intr-un live pe internet.

Dupa astfel de vorbe ale afaceristei, vin si faptele. Fara a exagerare, Brigitte Sfat se marita cu Florin Pastrama, drept dovada a depus deja actele, si-a comandat verighetele si isi arata cu mandrie inelul de logodna. Mai mult, afacerista are si "binecuvantarea" copiilor ei in relatia pe care o are in acest moment!

"Cand am venit acasa, fiica mea, Sara, prima data a avut ceva de spus la adresa iubitului meu. M-a intrebat direct, ‹‹dar Florin Pastrama unde este? Esti singura? Am crezut ca vii cu el››, au fost cuvintele fiicei mele, care, apoi, mi-a marturisit ca abia asteapta sa faca poze cu el, il considera extrem de potrivit pentru mine. La fel, stau lucrurile si in cazul fiului meu, asa ca, daca ei sunt alaturi de mine, pot sa pornesc la drum cu Pastrama fara sa am vreo strangere de inima", a conchis bruneta

Adauga un comentariu