Mozaic muzical

Ce au tinut secret, mult timp, Mihai Constantinescu si Simona Secrier

Publicat: 17 mai 2019

Toti stiu de relatia de lunga durata dintre celebrul artist si Simona Secrier, fosta solista Etno. Putini stiu, insa, ca cei doi au ajuns, intr-adevar, la altar. Si asta pentru ca au tinut totul secret.

In septembrie 2017, Mihai Constantinescu si Simona Secrier au ajuns in fata altarului si si-au jurat iubire si credinta vesnica, dar totul in mare taina. Vestea s-a aflat la mult timp dupa eveniment, informatii fiind confirmata chiar de catre artist.

”Nu a stiut nici vantul, nici pamantul. Am avut cativa invitati. Ne-am simtit foarte bine. Le multumim nasilor ca au fost foarte discreti. Nu imi place sa port verigheta. Nunta nu e facuta nici ieri, nici alaltaieri, dar e facuta”, a marturisit Mihai Constantinescu la Antena Stars, pe atunci.

Acum, Simona Secrier se afla neclintita la capataiul artistului, rugandu-se neincetat la un miracol in privinta lui. Din cate se pare, starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu este in continuare critica, medicii fiind rezervati in pronosticuri.loading...

Adauga un comentariu