Magazin

Ce avantaje oferă folia cu bule la împachetat? De ce este un ambalaj atât de utilizat?

Publicat: 10 mai 2022

Dacă urmează să vă mutați sau doriți să expediați articole fragile, atunci cu siguranță sunteți în căutare de opțiuni de ambalare. De la polistiren, hârtie de ziar și până la opțiuni din spumă, există mai multe tipuri de ambalaje recomandate pentru împachetarea articolelor fragile. Totuși, nicio opțiune nu prezintă atât de multe avantaje precum folia cu bule.

Iată, așadar, de ce este recomandat să folosiți folia cu bule pentru pregătirea articolelor fragile pentru expediere:

Ușurință de utilizare

Folia cu bule reprezintă o modalitate rapidă și ușoară de a proteja mărfurile în tranzit, pe parcursul transportului sau depozitării. Fiind pe o rolă, poate fi tăiată la dimensiunea dorită și utilizată pentru a împacheta aproape orice tip de articol, indiferent de forma sau dimensiunea sa. De asemenea, mai puteți folosi folie cu bule pentru a umple golurile din cutii, pentru a proteja electronicele de statică și umiditate și pentru a căptuși plicurile.

Eficacitate dovedită

Folia cu bule este una dintre cele mai eficiente opțiuni de ambalaj de protecție, oferind un grad de protecție fără precedent. Pe de o parte, absoarbe șocurile, iar pe de altă parte, este rezistentă la abraziune. De asemenea, are o greutate redusă, ceea ce contribuie la manipularea rapidă.

Flexibilitate sporită

Nu numai că oferă o protecție excelentă, dar totodată prezintă caracteristici de flexibilitate și adaptabilitate. Poate fi înfășurată în jurul articolelor, indiferent de dimensiunea acestora și de forma lor. Dacă veți achiziționa folie cu bule pe rolă, o veți putea tăia la dimensiunea dorită pentru a se potrivi cu toate tipurile de articole pe care trebuie să le împachetați.

Posibilitatea de reutilizare

Un alt motiv pentru a folosi folie cu bule, mai ales dacă pregătiți în mod constant articole pentru expediere, este acela că folia cu bule poate fi reutilizată ori de câte ori doriți. Din acest punct de vedere, folia cu bule este un material foarte ecologic, diferit de alte opțiuni de ambalaje disponibile.

Disponibilitate pe scară largă

Folia cu bule este opțiunea de ambalaj de protecție cu cea mai mare disponibilitate, motiv pentru care este și una dintre cele mai populare opțiuni de ambalare. Folia cu bule este disponibilă într-o varietate de dimensiuni, de la role mari pentru articolele voluminoase până la role mici pentru articole de dimensiuni mai restrânse. Pe lângă rolele standard cu folie cu bule, mai puteți opta pentru pungi din folie cu bule sau pentru plicuri căptușite cu folie cu bule.

Foarte accesibilă

Folia cu bule poate fi achiziționată la prețuri competitive, ceea ce ajută la menținerea costurilor de expediere cât mai scăzute. De la crearea sa în anul 1960, folia cu bule a devenit opțiunea de bază printre toate celelalte ambalaje de protecție. Odată cu creșterea numărului de afaceri axate pe comerțul electronic, a crescut și necesitatea de a proteja articolele în timpul expedierii. Din acest motiv, rola de folie cu bule este un ambalaj atât de popular și atât de eficient pentru comerțul electronic. Tăind de fiecare dată doar cantitatea de folie de care aveți nevoie pentru a împacheta articolele, veți asigura protecția pachetelor și veți face și economii. În funcție de necesitățile personale, puteți opta pentru folii cu bule de mari dimensiuni, dar și pentru folii cu bule de forme variate. Astfel, veți avea siguranța că oferiți cel mai eficient nivel de protecție mărfurilor pe care le ambalați.

 

 

 
Adauga un comentariu