Cancan

Ce avere are Adriana Bahmuțeanu. E departe de ce ştia toată lumea

Publicat: 07 sept. 2020

Ce avere are Adriana Bahmuțeanu. Adriana Bahmuțeanu, una dintre cele mai controversate vedete din showbiz, şi-a depus candidatura la Primăria sectorului 1 al Capitalei şi este decisă mai mult ca niciodată să obţină fotoliul de primar. Ea a fost nevoită să-şi depună declaraţia de avere, iar fanii ei au rămas uluiţi când au văzut câţi bani are. E departe de ce ştia toată lumea.

Adriana Bahmuțeanu candidează în această toamnă la alegerile locale. Ea ţinteşte fotoliul de primar al sectorului 1 însă a pregătit şi o variantă de rezervă: un post în consiliul local. Aşa se face ca vedetă şi-a publicat în premieră declaraţia de avere în care apare bunurile acesteia şi câştigurile din ultimul an. Iar suma trecută acolo, singurul venit, de altfel, este de 5.600 de lei pe lună! O singură sursă de venit a avut Adriana, lucrând la o televiziune, însă pe drepturi de autor. Suma câştigată de aceasta a fost de 68.000 lei anual, pentru ”servicii artistice”. Adriana Bahmuteanu are un ”PFA” (persoana fizică autorizată) pe care a primit banii de la televiziune şi mai este asociată cu 50% într-o societate care deţine un coafor în Bucureşti., scrie wowbiz.ro.

Ce avere are Adriana Bahmuțeanu. E departe de ce ştia toată lumea

În declaraţia de avere a Adrianei Bahmuteanu nu se regăsesc imobile, maşini, terenuri sau bijuterii! Adriana nu are în conturi nici bani, dar nici datorii nu a făcut.

Pe plan profesional, Adriana Bahmuțeanu şi-a încheiat în acest moment colaborarea cu televiziunea la care a ctivat în ultimul an. Ea s-a concentrat, mai nou, pe o nouă carieră, cea de psiholog-trainer. Bahmuteanu a lucrat chiar şi ca voluntar în cadrul unui program pentru victimele pandemiei de COVID-19 şi a fost invitată la conferinţe pe teme de dezvoltare personală.

Adriana Bahmuteanu va candida la alegerile locale din partea Partidului Ecologist Roman. Ea a declarat că i-a luat doar 5 minute să accepte propunerea partidului şi că este încrezătoare în şansele ei.

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria sectorului 1. Ce o recomanda să devină primar

Adriana Bahmuțeanu candidează la Primăria sectorului 1 al Capitalei şi este decisă mai mult ca niciodată să obţină fotoliul de primar. Chiar dacă candidatura ei a masat masca pe toată lumea, Adriana crede în şansele ei de a deveni primar. Aceasta şi-a motivat decizia ei de a intra în politica spunând că s-a săturat să vadă de pe margine ce se întâmplă în Bucureşti.

Adriana Bahmuțeanu şi-a depus candidatura la Primăria sectorului 1 al Capitalei şi este decisă să obţină fotoliul de primar. Vedeta TV s-a decis pe ultima sută de metri şi spune că s-a săturat să vadă de pe margine ce se întâmplă în Bucureşti. Candidatura ei a surprins pe multă lume, ea nefiind cunoscută ca un om politic, dar asta nu o împiedica să-şi umeze planul.

Ce o recomanda să devină primar

Adriana Bahmuteanu are 46 de ani şi este născută în Bucureşti. Vedeta TV spune că s-a satură să stea pe margine şi să vadă ce se întâmplă în oraşul în care trăieşte. Ea este decisă să câştige alegerile locale şi să devină primarul sectorului 1. Bahmuteanu spune că are proiecte concrete şi idei despre cum se administrează un Sector. Ea este de părere că a dezavantajat-o faptul că s-a decis pe ultima sută de metri, să candideze. Oamenii nu au avut timp să afle ce şi-a propus şi care sunt planurile ei pentru Bucureşti.

„M-am săturat să stau pe margine şi să văd ce se întâmplă în Bucureşti! Şi pentru că ştiu că pot să fac mai mult, pentru că m-am maturizat, pentru că am proiecte concrete şi idei despre ce înseamnă administrarea unui Sector, gospodărirea unui Sector”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru DC News.

Adauga un comentariu