Cancan

Ce avere are Anamaria Prodan? Vedeta a purtat o ținută în valoare de jumătate de milion de euro la mall

Publicat: 05 aug. 2022
Anamaria Prodan la o cafenea, facandu-si un selfie
Anamaria Prodan are o avere destul de mare

Anamaria Prodan are o avere impresionanta și a fost clasată în Top Capital 2021. Aceasta este una dintre cele mai bogate femei din România având o moștenire considerabilă de la mama sa. Mai mult de atât, impresara are cele mai mari venituri din imobiliare. 

De curând, vedeta a ieșit cu fiul său la mall în București și a făcut furori. Blondina a purtat o ținută de aproximativ jumătate de milion de euro. Anamaria oferă o importanță considerabilă accesoriilor, investind foarte mult în ele. O avere impresionantă are și Dan Șucu, aceasta ridicându-se la 120 milioane de euro. 

Anamaria Prodan are o avere impresionantă

Anamaria Prodan este una dintre cele mai bogate femei din România. Aceasta a ajuns în Top Capital 2021. Vedeta s-a clasat pe locul 141 cu o avere fabuloasă cuprinsă între 40 și 60 milioane de dolari. Blondina are multiple afaceri în țară ce au propulsat-o printre cei mai înstăriți oameni, dar beneficiază și de o moștenire considerabilă de pe urma mamei sale, Ionela Prodan.  Mai mult de atât, impresara a precizat că o mare parte din avere i-a fost sustrasă dar dorește să o recupereze. Aceasta deține investiții în mai multe domenii, precum imobiliare, fashion sau televiziune.

„Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în cryptomonede”, a declarat Anamaria Prodan.

Cu toate că o mare parte din venituri provin din fotbal, impresara a precizat că cea mai mare sumă de bani o primește din imobiliare. Vedeta a povestit că jumătate din avere provine din imobiliare, iar 30 la sută este investită în fotbal. 

„Imobiliarele reprezintă cam 50% din averea mea. Cam 30% din avere este investită și provine din fotbal, din ceea ce am făcut eu în fotbal. Restul de 20 de procente se învârtește în domenii precum televiziunea, am investit o sumă considerabilă la Realitatea, dar și în cryptomodede. Să nu uităm de afacerea cu modă, cea de care se ocupă fiica mea, e fix în domeniul ei, se și pricepe, a lucrat ca model și are studii în domeniul economic”, a precizat impresara.

Cum s-a afișat vedeta la mall în București?

Anamaria Prodan a ieșit la mall în București alături de fiul său și a făcut furori. Aceasta a purtat o vestimentație și câteva accesorii în valoare de jumătate de milion de euro. Impresara a fost îmbrăcată într-un costum de la Dolce & Cabbana ce poate ajunge la minimum 2.000 de euro. Ca încălțăminte a optat pentru niște sandale de la același brand ce costă 1000 de euro. Anamaria Prodan pune mare preț pe accesoriile pe care le poartă. La ținuta sa a accesorizat o geantă Hermes de 10.000 de euro și o pereche de ochelari Cartier, din aur ce costă alte câteva mii de euro. De asemenea, de la mâinile sale nu lipseau brățările Cartier cu diamante și inelele cu pietre prețioase ce depășeau suma de 300.000 de euro. Însă asta nu este totul, la mâna stângă, impresara avea un ceas Richard Mille în valoare de 300.000 de euro. În total, ținuta sa ajungea la aproape jumătate de milion de euro. 

„Am mers să mâncăm, toți trei, la restaurantul libanez. Apoi ne-am plimbat prin magazine, iar fiul meu și-a cumpărat câteva cărți de la o librărie”, a declarat vedeta.

Anamaria Prodan are o avere destul de mare. Aceasta investește în imaginea, ținutele și accesoriile sale, fiind o apariție controversată. Impresara a pozat dezbrăcată chiar în fața clădirii Burj Al Arab.
Comentarii
  • Ești jenantă,îți etalezi bogățiile care oricum nu îți șterg trecutul toată lumea din fotbal știe că ai fost mult,mult mai penală decât Caciuca așa că ciocul mai mic că ești penibila.

  • Draga Anamaria, porti cu tine traume si in loc sa incerci sa le rezolvi le afisezi ostentativ. Ele nu se rezolva asa, esti prea incrancenata si legata de latura materiala. Sufleteste, esti mai chinuita decat orice om sarac, bolnav, fara sperante, depresiv. Incearca sa te reculegi, sa fii sinceră cu tine, plangi de mama focului daca asa te racoresti si pretuieste-te pentru ca esti un om bun care, in vartejul vietii, a uitat pur si simplu de esenta sa. Ai tot dreptul sa fii fericita dar nu stiu de ce, iti refuzi acest drept.

  • Ce bășină de femeie ești,ne-ai disperat cu banii tai tu și tentativele astea de așa ziși ziariști care tot scriu bineînțeles la comanda ta cat de bogată ești.Crezi că interesează pe cineva averea ta ? Sunt oameni cu mult mai puțin decât tine dar cu mult mai fericiți,așa că du-te la balamuc cu banii tai cu tot.

Adauga un comentariu