Stiri si curiozitati

Ce avere are, de fapt, Florin Pastrama. Fosta lui iubita il face praf

Publicat: 10 apr. 2019

Florin Pastrama a declarat de nenumarate ori ca banii nu reprezinta nici cea mai mica problema pentru el. Doar ca fosta iubita il contrazice! Raluca Podea sustine ca situatia financiara a lui Florin nu este nici pe departe asa cum se lauda el.

„Am vazut ca el se lauda ca e obisnuit cu sampanii, cu multe sticle, ca isi face de cap, ca vrea chelneri… Pai cum vrea el asa ceva, ca nu avea bani sa imi cumpere un trandafir de ziua mea? E vai si amar de capul lui. Nu a avut niciodata bani, niciodata nu facea cinste prin cluburi, dar ii place sa se laude cu banii altora. Asa cum a facut si acum, a facut cinste pe banii show-ului. Niciodata nu a fost un om bogat. Nu facea nimic si nu il duce capul. Nu am vazut niciun milion de euro. Am vazut doar o bancnota de 100 de lei. Doar astfel de bani avea”, a afirmat Raluca Podea la TV, potrivit okmagazine.ro.

Florinj Pastrama, in fata judecatorilor

Florin Pastrama a ”iesit” de la ”Ferma”, insa n-are momente de liniste sau odihna. Trebuie sa se prezinte in fata judecatorilor, intr-un dosar ”cu greutate”.

Despre ce este vorba? Intr-un dosar inregistrat la Tribunalul Bucuresti, Florin Pastrama are calitatea de parat, alaturi de alti membri ai familiei sale. Reclamantii sustin ca acestia ar fi incheiat un contract de vanzare-cumparare dubios.

Concret, Ruxandra si Cristian V. solicita ca instanta sa constate nulitatea documentului respectiv, incheiat intre familia Pastrama si o ruda de la care reclamantii au mostenit o avere impresionanta. Tototdata, reclamantii pretind si restituirea unui imobil cu valoare consistenta.loading...

Adauga un comentariu