National

Ce AVERE are fosta sefa DIICOT, Alina Bica

Publicat: 19 mart. 2017
1
Fostul procurorsef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Alina Bica, a starnit numeroase controverse dupa ce a ajuns de cealalta parte a justitiei, fiind anchetata pentru abuz in serviciu, dar si pentru fapte de coruptie.
Insa, daca ne uitam in treacat peste averea Alinei Bica, suntem tentati sa spunem ca nu este foarte instarita, avand in vedere ca declaratia de avere nu este una stufoasa. Potrivit ultimei declaratii de avere, Alina Bica detine un teren, un apartament, o masina, bijuterii, dar si patru credite bancare.
Alina Bica detine din 2005, impreuna cu sotul sau, un teren agricol in comuna Clinceni, cu o suprafata de 1.600 de metri patrati, iar din 2010 – un apartament in Bucuresti, cu o suprafata de 53 de metri patrati, potrivit declaratiei de avere depusa in 2014. Ambele au fost obtinute prin contract de vanzare-cumparare. In 2012, Bica a cumparat un autoturism marca Audi, fabricat in 2010.
Alina Bica detine bijuterii de dama de 9.000 de euro. Familia Bica nu detine, potrivit ultimei declaratii de avere, conturi, depozite bancare, fonduri de investitii, plasamente, investitii directe sau imprumuturi acordare a caror valoare de piata insumata sa depaseasca 5.000 de euro. In schimb, Bica are patru credite contractate.
Adauga un comentariu