Magazin

Ce avere are Ion Iliescu la 88 de ani: „Apartamentul nu este nici macar de un confort extraordinar. In dormitor incap doar patul si sifonierul”

Publicat: 05 mart. 2018

Intr-un interviu mai vechi s-a vorbit despre ce avere are Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, care locuieste intr-un apartament din cartierul Primaverii.

Toata lumea a aflat ce avere are Ion Iliescu dupa ce acesta a acordat un interviu in 2003, cand era presedintele tarii. „Cel mai constant si profund suport, in toata viata mea, a fost si este sotia. Alaturi de ea am trecut prin multe. Nu am fost orbiti nici de putere, nici de avere”, a spus Iliescu, care a implinit 88 de ani pe 3 martie.

Ce avere are Ion Iliescu. Spune ca are o casa si o masina cumparata de sotie

„Dupa o viata petrecuta impreuna, singurele noastre bunuri sunt casa in care locuim si o masina cumparata de sotie. Apartamentul nu este nici macar de un confort extraordinar: biroul meu este destul de restrans, iar in dormitor incap doar patul si sifonierul…”, a mai dezvaluit Ion Iliescu.

Ce avere are Ion Iliescu. In 1997 si-a cumparat un apartament in cartierul Primaverii

Prima oara s-a scris despre ce avere are Ion Iliescu in 1997, cand el si sotia sa, Nina, au achizitionat un apartament la etajul unei vile din cartierul Primaverii. „Ion Iliescu si-a cumparat apartamentul din strada Moliere cu 55 de milioane de lei. Curtea de circa 1.000 mp i-a fost data in proprietate, printr-un act administrativ, de catre premierul Calin Popescu Tariceanu, in perioada mandatului sau, deoarece fostul presedinte Ion Iliescu nu era proprietar si pe terenul din jurul imobilului”,  dezvaluia Evenimentul zilei.

Ce avere are Ion Iliescu. Sotia si-a publicat talonul de pensie

Discutii despre ce avere are Ion Iliescu au aparut recent, cand in presa a aparut informatia ca sotia sa ar avea o pensie lunara de 10.000 de lei. Nina Iliescu si-a publicat talonul de pensie, din ianuarie 2018, din care reiese ca incaseaza 2.143 de lei net.

Comentarii
  • Au furat ceilalti care au condus tara alaturi de el!!!NU este de plans acest jeg numit ion iliescu.si la ce sa isi faca avere daca nu are mostrnitori??

Adauga un comentariu