Cancan

Ce avere colosală a făcut Alex Bodi într-un an? Iată ce a spus avocatul său

Publicat: 01 dec. 2020

Ce avere colosală a făcut Alex Bodi într-un an? Multă lume nici nu îndrăznește să gândească la acești bani, însă afaceristul pare să fi dat lovitura. Aflat în spatele gratiilor, Bodi nu se mai poate bucura de luxul în care era obișnuit să trăiască. Cătălin Dancu, avocatul milionarului, a făcut declarații uluitoare cu privire la veniturile acestuia.

Ieri, 30 noiembrie, avocatul lui Alex Bodi a susținut o conferință de presă în care a ținut să lămurească anumite aspecte din dosarul clientului său.

Ce avere colosală a făcut Alex Bodi într-un an

Catalin Dancu a a dezvăluit suma pe care Bodi a strâns-o în 2019. Potrivit avocatului, în ultimul an, conturile lui Alex Bodi s-au umplut cu peste 7 milioane de euro.„Nu are cazier judiciar în Germania. Nu a existat nicio supraveghere oficială care să privească deplasarea în altă localitate. Nu există date care să susțină această afirmație a procurorilor în referatul de urmărire penală. Cu privire la tranzacțiile financiare ale sale, nu fac un secret. Valoarea veniturilor nete la sfârșitul anului 2019 după impozitare pe care domnul Bodi Alexandru le-a depus depășește suma de 7 milioane de euro! Toate tranzacțiile din Germania, din contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării, cât și cele actuale, au fost depuse la dosarul de verificare al judecătorilor.

Veniturile provin și din Spania și din Germania și din România. Nu există acte care fac obiectul dosarului, care țin de persoana clientului meu pe teritoriul României. Un lucru pe care puțină lume îl cunoaște și este momentul să îl spunem direct, este următorul. Încă din anul 2018, autoritățile federale germane care au cooperat cu autoritățile române au atras atenția anchetatorilor români următoarele: prostituția în Germania este o instituție legală ca meserie. Fetele care fac obiectul dosarului, cel puțin în ce-l privește pe Bodi Alexandru au documente legale pentru practicarea acestei meserii, înregistrate fiscal”, a declarat avocatul afaceristului.

Detalii neștiute au ieșit la iveală

După ce a lămurit presa despre ce avere colosală a făcut Alex Bodi într-un an, avocatul afaceristului a ținut să precizeze și ce implicare are în dosar fosta soție.

„În dosar există unele convorbiri avute de către Bodi Alexandru și fosta soție, în care au existat o multitudine de neînțelegeri casnice, generate de un lucru foarte simplu. Nu este niciun ecret. Soția l-a prins în flagrant că acesta mai călca strâmb cu diferite fete în Europa. Această situație a generat reproșuri, pe bună dreptate. La dosar sunt doar convorbiri ce țin de conflictul clasic.

După cinci ani de căsătorie au decis să divorțeze. Bodi avea o altă relație extraconjugală, iar chestiunile care s-au alimentat pe perioada divorțului se găsesc la dosar. Evident că au fost discuții despre relația copilului cu ei. Până la urmă, Bodi a înțeles că, pentru binele fetiței, să asigure o locuință care să îi stea la dispoziție. A făcut un transfer substanțial către fosta soție, astfel să nu îi lipsească absolut nimic”, a declarat avocatul lui Alex Bodi, în conferința care a avut loc pe 30 noiembrie.

Dancu a mai adăugat faptul că în toată perioada în care au fost căsătoriți, Silvia Iulia Sălăgean nu practica prostituția pentru a îl întreține pe Alex Bodi.

Adauga un comentariu