Stiri si curiozitati

Ce baiat mare si frumos are Mihai Dedu! Cu cine se iubeste tanarul: Matei Dedu are 18 de ani, iar anul viitor se pregateste pentru bacalaureat

Publicat: 08 iul. 2018

Prezentatorul stirilor matinale de la PRO TV, Mihai Dedu, este un parinte mandru. Fiul sau a devenit un tanar chipes, inalt ca bradul, indragostit de carte, dar si de o tanara superba, pe nume Miruna Popescu.

Matei Dedu are 18 de ani, iar anul viitor se pregateste pentru bacalaureat si pentru o facultate buna. Pana atunci insa, juniorul lui Dedu se bucura de timp liber, de o vacanta in strainatate si de clipe minunate alaturi de iubita lui. Matei Dedu se iubeste cu o tanara mai mica cu un an decat el, cantareata talentata, la inceput de drum, care urca pe scena cu numele Maya Pop.

A facut deja o piesa, pe care i-a dedicat-o chiar lui Matei, si pe care a lansat-o in emisiunea lui Catalin Maruta, la PRO TV. Se poate spune ca tanarul adolescent este copia fidela a tatalui sau, Mihai Dedu. Are aceleasi trasaturi, insa la inaltime si-a cam depasit parintele. Mihai Dedu este casatorit de 26 de ani cu Adriana Dedu, iar din 2002 prezinta jurnalul de dimineata, la PRO TV.

Adauga un comentariu