Magazin

Ce banci sunt deschise a doua zi de Paste

Publicat: 18 apr. 2014
1

Bancile comerciale nu lucreaza cu publicul in zilele de 20 si 21 aprilie, potrivit informatiilor transmise de banci Agerpres.

In cazul BRD, pe 21 aprilie vor fi deschise unele unitati situate in centrele comerciale, intre orele 10,00 si 14,00. Este vorba de agentia Aeroport Henri Coanda — birou Visa Tax si de agentii Bran si Poiana Brasov, se precizeaza in comunicatul BRD.

Citeste si Iata ce poti face la Palas Iasi si Iulius Mall in perioada Pastelui

In perioada Sarbatorilor Pascale, Serviciul Vocalis din cadrul Contact Center-ul BRD va functiona pe data de 19 aprilie intre orele 08,00-16,00, iar pe 20 si 21 aprilie vor fi disponibile optiunile automate de consultare sold/operatiuni si serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri si utilizatorilor Multix/BRD@ffice, se mai arata in comunicat.

Banca Romaneasca anunta ca unitatile teritoriale vor fi inchise in intervalul 19-21 aprilie, in zilele de 17, 18 si 22 aprilie programul de lucru cu clientii fiin normal, intre orele 9,00-16,30.

Citeste si Echipe mixte vor patrula in zonele pentru picnic si in cele turistice de Paste si de 1 Mai

Unitatile de retail si centrele de afaceri corporate al Bancii Comerciale Romane (BCR) vot fi inchise in zilele de 20 si 21 aprilie.

‘BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM) ce vor fi permanent la dispozitia clientilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv sarbatorile legale’, se precizeaza in comunicatul BCR.

Citeste si Ce trebuie sa faci pentru a avea un Paste perfect, in functie de zodia ta

In aceasta perioada, detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta de urgenta pentru detinatorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24, ca de obicei. Mai mult, clientii bancii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare si vor putea sa efectueze operatiuni bancare prin internet, utilizand canalele alternative.

De asemenea, zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare.

Adauga un comentariu