Actualitate

Ce bine arata Lavinia Pirva de cand a devenit mama! Acum si-a recapatat formele dinainte de sarcina

Publicat: 27 aug. 2019

Lavinia Pirva arata extrem de bine dupa ce a devenit mamica pentru prima data! Sotia lui Stefan Banica Jr. a slabit spectaculos si si-a recapatat silueta dinainte de sarcina.

In luna mai a acestui an, Lavinia Pirva aducea pe lume primul ei copil, un baietel perfect sanatos.

Sotia lui Stefan Banica arata mai bine ca niciodata, desi in timpul sarcinii a fost criticata ca s-a ingrasat foarte mult.

Acum, fanii virtuali o felicita pentru faptul ca a dat jos kilogramele in plus, mai ales ca vedeta este adepta unui stil de viata sanatos.

De asemenea, solista a revenit destul de rapid la activitatile cotidiene si acum se ocupa de promovarea noului ei single.

"Ai un chip atat de luminos, care emana liniste sufleteasca si iubire", "Dintotdeauna ai fost frumoasa si mi-a placut de tine", "Esti foarte frumoasa!", "Ce repede ai slabit dupa sarcina", "Ce bine arati! Te-ai recuperat super dupa nastere!", "Cuvintele sunt de prisos!!! Esti superba!!!", "Atat de frumoasa esti… Si ma uitam cu groaza la ce comentarii urate ai primit cand erai gravida!", "Priviti dovada ambitiei", i-au scris admiratorii pe Instagram.

Adauga un comentariu