Terapii alternative

Ce boli poti trata cu folie de aluminiu

Publicat: 16 ian. 2016
7
Daca suferi de dureri in zona gatului, spatelui, umerilor, genunchilor, daca te dor calcaiele si nu poti scapa de aceste senzatii, poti pune folie de aluminiu in locul de unde porneste durerea.
Dupa o vreme, durerea va disparea. Energiile care ne traverseaza organismul in punctul biologic activ, se intorc in locul din care provin.
Acest lucru este foarte bun in cazul unui organ bolnav, care este conectat cu locul respectiv. In acest fel, poti scapa de probleme si te poti elibera de dureri usor. Aceasta metoda interesanta de vindecare este practicata de terapeutii rusi si chinezi, si a fost explicata in lucrarile lui Wilhelm Reich, student al lui Freud.
Ia folie de aluminiu, pune-o in zona dureroasa si lipeste-o cu leocoplast.
Astfel vei putea trata durerile de spate, gat, picioare, brate, incheieturi, calcaie si pe cele cauzate de artrita reumatica. Tot astfel poti vindeca si cicatricile de dupa operatie. Ai sansa de a obtine rezultate extraordinare in tratarea gutei. Inveleste-ti degetele in folie de aluminiu si prinde-o cu leocoplast.

Cum puteti evita imbolnavirea din cauza aluminiului 

Terapeutii chinezi recomanda acest tratament in curs de 10-12 zile. Trebuie sa pui folie de aluminiu pe zona dureroasa in fiecare zi, si sa o mentii asa pe parcursul noptii. Dupa aceea, trebuie sa faci o pauza de 1-2 saptamani si sa repeti tratamentul, daca este necesar.
Folia are proprietati antiinflamatorii si cu ajutorul ei, poti vindeca inclusiv raceala.
Este indicat sa iti impachetezi degetele cu folie in 5 pana la 7 straturi, iar intre ele sa pui hartie sau fasii de bumbac. Lasa folia sa actioneze timp de o ora.
Apoi da-o la o parte si aplica din nou tratamentul dupa 2 ore, mentinand folia inca o ora. Fa o pauza si repeta si a treia oara. Este indicat sa urmezi tratamentul o saptamana.
Opiniile sunt impartite in ceea ce priveste functionarea tratamentului. Unii gasesc explicatia in bioenergie, altii in stiinta, iar omul de stiinta rus – A.V. Skvortsov spune ca in timpul procesului de vindecare sunt exercitate resurse speciale de energie, care sunt folosite in procesul vindecarii, cum ar fi cele care se gasesc in folia de aluminiu. Organismul are niste celule stem speciale, care interactioneaza constant cu campul energetic al pamantului. Acest camp energetic este deformat din diferite motive, distrugand alimentarea cu energie a celulelor stem. Suprafata foliei reflecta campul energetic al pamantului si il amplifica de mai multe ori, ca un focalizator mare, care restabileste interactiunea intrerupta dintre campul energetic si celule.

Tratament uimitor pentru durerile articulare si de spate: folia de aluminiu 





Adauga un comentariu