Magazin

Ce bolid si-a tras Ion Tiriac!

Publicat: 07 mart. 2013
1
Ion Tiriac (73 de ani) este ahtiat dupa masini de cand se stie. Miliardarul are un garaj ce starneste invidia oricarui colectionar de automobile, iar cu fiecare an ce trece, apetitul pentru noutatile auto ii creste! Romanul a fost primul client ferm al Salonului Auto de la Geneva. Desi deschiderea pentru publicul larg a celei de-a 83-a editii a Salonului Auto de la Geneva e abia azi, Ion Tiriac a intrat inca de marti in uriasul complex Palexpo, pentru a vedea cu ochii lui toate premierele mondiale auto si pentru a “vana” noi… exponate.
Nu degeaba s-a laudat in urma cu ceva timp ca intentioneaza sa isi deschida un parc-muzeu auto! Dupa ce a luat la rand, rabdator, toate standurile si a studiat amanuntit cele mai luxoase masini, afaceristul s-a oprit in dreptul britanicilor de la Land Rover. S-a urcat intr-un model din ultima generatie Range Rover, seria patru Vogue.
“Cred ca fii-miu n-o sa-mi mai dea pensia pe mana. O sa ma dea afara din casa daca imi mai iau inca o masina”, a spus, cu umor, afaceristul, dupa care s-a intrebat cum o sa primeasca juniorul vestea, recunoscand ca deja a batut palma pentru un astfel de exemplar… personalizat.
Pretul de pornire al noului Range Rover este de 75.900 de euro + TVA, dar cum Tiriac a declarat ca a comandat o varianta personalizata, suma va depasi cu mult 100.000 de euro.

sursa:libertatea.ro 

Adauga un comentariu