Cancan ultimă oră

Ce cadou au primit fetițele Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu? Este o alegere neașteptată

Publicat: 06 dec. 2021
Alina Sorescu alaturi de cei doi copii si Alexandru Ciucu
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu investesc enorm in cei doi copii ai lor

Alina Sorescu are o familie extrem de frumoasă. Ea și Alexandru Ciucu își cresc cele două fetițe pe care le au împreună și le dăruiesc educație de calitate. Iar, cu ocazia zilei de Moș Nicolae, părinții le-au făcut o surpriză de proporții! Ce cadou „bizar” au primit fiicele Alinei Sorescu?

Cele două fiice ale Alinei Sorescu sunt extrem de fericite, după ce părinții le-au făcut cadourile pe care și le-au dorit. În afară de seturi cu păpuși, articole de îmbrăcăminte, dulciuri, micuțele au primit și fructe, printre care și un pepene. Și, totuși, e „nefiresc” să vezi pepeni în sezonul de iarnă, căci aceștia se vând, de cele mai multe ori, de la începutul verii până în luna septembrie. Vizibil bucuroase, micuțele au fost fotografiate de mama lor, bucuroasă și ea, la rândul ei, de fericirea pe care fiicele sale o simt.

”Cum ne-am trezit am dat fuguța la ghetuțe 🥾👢🥾👢Carolina și Raisa au fost cuminți și îi mulțumesc lui Moș Nicolae 🙏”, este mesajul scris de Alina Sorescu pe Instagram.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au două fetițe

În 2008, Alexandru Ciucu a cunoscut-o pe Alina Sorescu, cu care are împreună două fetițe: Elena Carolina, în vârstă de șapte ani și Ana Raisa, în vârstă de cinci anișori.

În ultima perioadă, însă, au tot existat zvonuri despre un posibil divorț. Cei doi ar fi pus capăt mariajului, dar niciunul dintre ei nu a declarat nimic oficial până în momentul de față.

”Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație.

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată. Dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații”, spunea, în trecut, Alexandru Ciucu.

Adauga un comentariu