Diverse

Ce calitati admira o femeie la un barbat?

Publicat: 16 apr. 2010

Un studiu efectuat de curand in Marea Britanie a dezvaluit ce fel de barbati le plac femeilor. Studiul a fost facut pe un esantion de 2.500 de femei, iar rezultatele au fost destul de surprinzatoare.

La intrebarea ce ar alege intre un barbat perfect si unul cu mici probleme sau carente, rezultatul a aratat clar ca femeile nu prea mai sunt in cautarea printului cuceritor. 91% dintre doamnele si domnisoarele chestionate au raspuns ca aleg barbatul cu defecte.

In ceea ce priveste astectul fizic, peste jumatate dintre femeile intrebate au raspuns ca prefera sa faca sex si sa traiasca alaturi de un barbat cu un look normal si putin tesut adipos in detrimentul unui barbat care sa arate ca o sculptura greceasca.

Studiul a aratat ca 40% dintre femei se simt atrase de barbatii care au barba, mustata sau cioc, fapt datorat senzatiei pe care parul facial o creaza în momentul atingerii.

Pe locul doi in topul preferintelor sunt barbatii cu un usor aer de tocilar, lucru explicat de specialisti prin natura romantica si tandra a barbatilor cu un astfel de look.

Iata top zece complet al preferintelor femeilor:

01. Barbatii cu barba
02. Barbatii cu aer de tocilar
03. Barbatii cu par pe piept
04. Barbatii care citesc foarte mult
05. Barbatii care plang la filme romantice
06. Barbatii care fredoneaza melodia pe care danseaza
07. Barbatii grizonati
08. Barbatii care transpira cand fac efort
09. Barbatii care poarta ochelari
10. Barbatii pasionati de sportloading...

Adauga un comentariu