Actualitate

Ce caracter au femeile in functie de luna in care s-au nascut. Este adevarat si exact

Publicat: 28 mai 2018
17

Am observat ca persoanele care sunt nascute in aceeasi luna au trasaturi de caracter comune. Am incercat sa aflam mai multe si sa vedem ce au in comun diferite femei pe care le uneste doar luna in care s-au nascut. Iata asadar concluziile!

Ianuarie
 
Fetele nascute in luna ianuarie sunt foarte ambitioase, dar in acelasi timp si conservative. Pot fi foarte critice, dar totodata le place sa vorbeasca despre sentimentele lor. Ele accepta in cercul lor doar persoanele cu acelasi nivel intelectual si cu aceleasi pareri.

Februarie

Cele nascute in februarie sunt romantice, iar in discutiile cu ele aveti nevoie de multa rabdare. Nu fiecare le va intelege din cauza dispozitiei schimbatoare. Ele gandesc abstract. De asemenea, daca le-ati tradat, atunci nu le veti mai vedea.

Martie
 
Carisma si farmec. Au o fire devotata si care se indragostesc cu greu. Ele pot fi fermecatoare si dragute pana ce le-ati suparat cu ceva. Totusi sa traiesti langa o persoana nascuta in martie este o adevarata placere.

Aprilie

In aprilie, de regula, se nasc femeile care sunt capabile sa mentina relatii cu practic orice persoana si au calitati de diplomat. Este adevarat ca majoritatea dintre acestea sunt geloase, iar daca le-ati pierdut increderea, mai bine plecati de buna voie. Femeile nascute in aprilie pot sa va faca cel mai fericit om de pe Pamant. Ele ii accepta pe cei care le castiga toata increderea.

Mai
 
Mai este luna femeilor care au caracter stabil si se tin de principii. Sunt foarte atragatoare, dar nu de putine ori se asociaza cu un caracter greoi. Ele pot fi periculoase pentru orice barbat care a avut nefericirea sa se indragosteasca de ele. Daca v-ati intalnit cu vreo femeie nascuta in mai, nu o veti uita niciodata. Nu va straduiti in zadar.

Iunie

Curioasa, sociabila si creativa – trei caracteristici principale ale femeii din iunie. Exista insa o problema, ele mai intai actioneaza, apoi se gandesc. Ele mai degraba spun adevarul in fata, decat pe la spate. Apropo, ar trebui sa fiti atenti cu ele, barbatii pot fi o mica jucarie in mainile lor.

Iulie

Fetele care au avut norocul sa se nasca in mijlocul verii sunt fericite, frumoase, misterioase si foarte destepte. Nu le plac conflictele si sunt sincere cu fiecare. Daca, insa, le veti amagi cel putin o data, le veti pierde pentru totdeauna. Tineti minte acest lucru.

August

Cele care s-au nascut in august imbina in mod deosebit egoismul cu o mare bunatate. Nu merita sa va certati cu ele, mai devreme sau mai tarziu aceste femei vor castiga. Femeile din august au un simt deosebit al umorului, insa nu suporta sa fie luate in ras sau sa se faca glume pe seama lor. Daca v-ati permis un astfel de comportament, nu veti sti niciodata de unde va veni raspunsul. Mereu le place sa fie in centrul atentiei, iar daca barbatii nu le acorda atentie ele nu sufera din aceasta cauza. In prezenta lor barbatii practic isi pierd mintile.

Septembrie

Aceasta luna este a femeilor disciplinate, bune si minunate. Ele niciodata nu iarta tradatorii. Daca le veti rani, ele vor incerca sa se razbune. Ele apreciaza relatiile pe termen lung si niciodata pe cele de o noapte. In acelasi timp au cerinte foarte mari fata de parteneri. Dupa cum se spune, supravietuiesc doar cei ce merita.

Octombrie

Femeile din octombrie au un caracter puternic, o intelepciune bogata si sunt inchise pentru public. Sufletul sau nu si-l dau oricui si nu intotdeauna, deoarece se tem ca vor fi dezamagite. Alte femei sunt invidioase pe cele nascute in octombrie.

Noiembrie

Aceste femei sunt cu un pas inainte fata de altii si depisteaza foarte usor minciuna. Nu va jucati cu ele, va jucati cu focul. Tot ce trebuie sa stiti despre aceste femeie este ca nu trebuie sa le intrebati parerea daca nu sunteti gata sa aflati adevarul.

Decembrie

In decembrie se nasc femei nerabdatoare, dar norocoase. Se zice ca ele vor gasi intotdeauna posibilitati sa iasa uscate din apa. Ele pot ridica starea de spirit si sunt o fire deschisa. Ele sunt dispuse sa accepte orice ranire, dar se pare ca Dumnezeu le iubeste, de aceea primesc tot ce doresc.
Adauga un comentariu