Magazin

Ce culori vor fi la moda in 2015

Publicat: 21 dec. 2014
1

Culoarea maro roscat se contureaza a fi anul viitor una dintre cele la moda in ceea ce priveste vestimentatia, cosmeticele si mobilierul de interior, potrivit companiei Pantone care produce specimene de culoare utilizate la nivel mondial de industria grafica si tipografica, informeaza agentia DPA.

Culoarea roz deschis a fost culoarea la moda in 2014 si un verde smarald profund a fost in fruntea listei in 2013. Pentru 2015, expertii Pantone cred ca variatii ale tonurilor de rosu vor fi cele mai populare.

Citeste si Ultima fita in lumea buna, in materie de cadouri, la Iasi – FOTO

Pantone a dat numele Marsala culorii care va fi in trend anul viitor. Potrivit descrierii Pantone, Marsala intruchipeaza sentimentul de satisfactie completa dupa o masa buna, iar nota de baza de maro roscat radiaza o naturalete subtila, primitiva.

Citeste si Greseli de machiaj care te fac sa pari cu 10 ani mai batrana

Rosul specific vinului isi va face simtita prezenta in produsele cosmetice si in industriile modei, atat in cea feminina cat si in cea masculina, dar si in ceea ce priveste bijuteriile si accesoriile. Noua culoare la moda se potriveste bine cu tonurile de gri, chihlimbar, turcoaz si albastru verzui, mai scrie DPA.

Comentarii
Adauga un comentariu