Secretele istoriei

Ce dar extraordinar a primit bebelusul Archie al lui Meghan Markle

Publicat: 15 mai 2019
3

Bebelusul Archie al lui Meghan Markle a primit un dar extraordinar de la un magazin faimos din Windsor. Una dintre surorile printesei Diana, regretata sa bunica decedata in 1997, a fost printre primele care l-a vazut.
Bebelusul Archie al lui Meghan Markle (37 de ani) si al printului Harry (34 de ani) a primit un dar extraordinar la numai o saptamana dupa ce s-a nascut. Este vorba de un camion cu jucarii pe care l-a primit de la un faimos magazin din Windsor. Camionul de la compania W. J. Daniel and Co a fost surprins ieri in fata casei Frogmore Cottage, unde locuiesc Meghan si printul Harry impreuna cu micutul lor. Purtatorul de cuvant al magazinului a refuzat sa dea detalii despre livrare. Insa magazinul vinde o serie intreaga de jucarii si carti pentru copii. Darurile au fost descarcate vinerea trecuta din camion.

Bebelusul lui Meghan Markle, vazut de sora bunicii disparute

Printul Harry nu poate sa o uite pe mama lui, printesa Diana, care s-a stins la numai 36 de ani. De aceea, el a tinut ca printre primele persoane care l-au vazut pe bebelusul sau sa se numere Lady Jane Fellowes, in varsta de 62 de ani, sora acesteia. Fratele printului Harry, printul William (36 de ani), si sotia sa, Kate Middleton (37 de ani), il vor vedea pe nepotelul Archie abia astazi. Prima care l-a vazut pe micut a fost strabunica acestuia, Regina Elisabeta a II-a /93 de ani). Ea a fost insotita de sotul sau, printul consort Philip (97 de ani), strabunicul lui Archie. Micutul nascut in ziua de 6 mai ocupa locul al saptelea in linia de succesiune la tron. Bebelusul Archie al lui Meghan Markle a primit un dar extraordinar, un camion cu jucarii,  de la un magazin faimos din Windsor.

Adauga un comentariu