Cancan ultimă oră

Ce decizie a luat Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit. Nimeni nu se aştepta la această decizie

Publicat: 15 feb. 2020

Daniela Crudu a trecut printr-o experință destul de urâtă în urmă cu aproape o săptămână. Fosta asistentă TV a fost bătută de iubit, iar vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale serioase. Acesta a dispărut în ultimele zile din mediul online, însă acum și-a reactivat din nou conturile.

Daniela Crudu trece prin unele din cele mai grele zile din viața ei. În urmă cu o săptămână aceasta a fost victima agresiunii fizice a propriul iubit. Cuprins de furie a atacat-o pe vedetă în mașină. Incidentul a fost unul destul de serios. Fosta asistentă a ajuns pe mâinile medicilor, urmând să aibă nevoie de zile de odihnă și recuperare.

Vedeta a decis să ia pauză câteva zile din mediul online și a șters temporar conturile sale de socializare, cel mai probabil fiind foarte căutată în aceste zile de către jurnaliști, prieteni și cei mai mulți, fani. Bruneta a rămas în casa tatălui său pentru a putea să se recupereze, însă acum, la aproape o săptămână de la incident, Daniela Crudu revine în mediul online. Aceasta și-a activat contul de Instagram, însă momentan nu a postat nimic pe pagina sa de socializare, fanii fiind cu sufletul la gură să afle cum se mai simte frumoasa vedetă după agresiunea bărbatului.

Ordinul de restricție al bărbatului a expirat

Procurorii au cerut Judecătoriei Sectorului 6 prelungirea ordinului de restricție al iubitului Danielei Crudu care a expriat. A fost respins acest lucru deoarece fosta asistentă nu s-a prezentat în fața judecătorilor.

Adauga un comentariu