Cancan ultimă oră

Ce decizie luase Cristina Țopescu înainte de a muri. Nu a reușit să-și îndeplinească visul

Publicat: 20 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce decizie luase Cristina Țopescu înainte de a muri. Nu a reușit să-și îndeplinească visul
Cristina Țopescu, prezentator știri

Cristina Țopescu ar fi vrut să se mute din casa în care locuia într-un centru destinat persoanelor cu dizabilități. Jurnalista și-ar fi dorit să se mute alături de câini și de persoanele cu dizabilități. Cristina Țopescu ar fi vrut să se mute din casa în care locuia într-un centru destinat persoanelor cu dizabilități

Șefa unei asociații care urma să construiască un centru în care persoanele cu dizabilități aveau să fie ajutate de câini, a precizat că în acest an jurnalista își dorea să se mute în centru.

”Asociația noastră își dorește să construiască acest centru destinat persoanelor cu dizabilități, este un centru nou, un proiect inedit pentru România. Vrem să învățăm oamenii să capete deprinderi de viață independentă și să trăiască printre noi, oameni care au niște nevoi speciale. Este un proiect care pune alături omul și câinele, de aici și rezonanța mea specială cu Cristina – știm cu toții cât iubea câinii, mai ales câinii în nevoie, exact așa cum sunt oamenii în nevoie pe care noi, ca asociație, încercăm să-i ajutăm. Cristina a venit cu tot sufletul din primul moment în care i-am prezentat proiectul”, a declarat Isabela Udroiu, președinta asociației MAgiDream.

Cristina Țopescu a murit

Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită moartă în urma cu o săptămână în casa sa. O vecină a alertat autoritățile, deoarece prezentatoare tv nu mai fusese văzută de trei săptămâni. Autoritățile au găsit-o pe aceasta decedată în patul său, alături de cadavrele a doi câini.

Conform unor surse apropiate, fiica celebrului comentator sportiv, Cristian Țopescu suferea de depresie, după moartea tatălui său. Jurnalista nu era căsătorită și nu avea copii. În urmă cu mulți ani, vedeta a avut o relație de dragoste cu Ștefan Bănică Jr.

Adauga un comentariu