Actualitate

Ce destin ai în funcție de zodie! Află care este scopul tău pe Pământ

Publicat: 27 sept. 2021
ce destin ai în funcție de zodie
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au vorbit în emisiunea Adevăruri ascunse despre tainele destinului în funcție de semnul zodiacal

Foarte multe persoane sunt interesate ce destin ai în funcție de zodie și care este scopul lor în această lume, lucruri care pot fi aflate și ținând cont de astrologie. În acest sens, o mână de ajutor ne dau prezentatorii emisiunii „Adevăruri ascunse”, difuzate la Antena 3. Astfel, Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru ne învață cum putem afla toate aceste lucruri.

Specialiștii în astrologie sunt convinși că, în funcție de semnul zodiacal, avem un anumit scop în viață. Totodată, fiecare persoană are un destin care nu ține neapărat de șansă, ci de alegere. În acest sens, Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au arătat recent cum putem descoperi care este scopul nostru în viață în funcție de zodia pe care o avem.

Ce destin ai în funcție de zodie

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, dufuzate la Antena 3, Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au vorbit despre tainele destinului în funcție de semnul zodiacal. În acest sens, ei au grupat zodiile după cele patru elemente primordiale, și anume Pământ, Foc, Aer și Apă. Astfel, ei au prezentat care sunt caracteristicile tuturor ccelor 12 semne zodiacale. Așadar, iată care este scopul în viață al celor născuți în fiecare zodie.

Zodiile de Pământ – Taur, Fecioară, Capricorn

Taurii sunt muncitori, trudesc de dimineață până seara, agonisesc, se gândesc mai mult la ceilalți decât la ei, își pun bariere pentru că le este teamă să iasă din zona de confort. Scopul pe pământ al celor născuți în zodia Taur este să mediteze.

Pe de altă parte, Fecioarele sunt pasionale, dar extrem de greu de descifrat, tocmai de aceea scopul lor pe pământ este să învețe să și transmită ceea ce simt. Iar Capricornii sunt făcuți să fie șefi, conducători, antreprenori. Sunt foarte implicați în muncă și nu le place să fie conduși, de aceea sunt mai mereu pe poziții de superioritate.

Zodiile de Foc – Berbec, Leu, Săgetător

Scopul celor născuți în zodia Berbec este să ofere ajutor. Berbecii sunt foarte săritori, trăiesc pentru a face bine celor din jurul lor și îi ajută să iasă din zona de confort. Leii au un scop precis pe pământ: ei trebuie să inspire. Emană putere prin toți porii și de aceea, de multe ori stârnesc admirația celor din jur. Leii sunt mentori motivaționali.

Iar menirea nativilor zodiei Săgetător este să călătorească, să exploreze, să facă descoperiri. Nu suportă să stea într-un singur loc. Viața lor este o adevărată aventură.

Zodiile de Aer – Gemeni, Balanță, Vărsători

Scopul Gemenilor în această viață este să socializeze, să-și facă prieteni. Sunt mereu în centrul atenției, au un dar înnăscut de a se face plăcuți și de a aduna oameni în jurul lor. Balanțele vor tot timpul să se autodepășească, sunt în permanență într-o competiție cu ele însele și totodată prin comportamentul lor, îi încurajează și pe alții să-și dorească să reușească mai multe în viață. Vărsătorii vor schimbare, dar nu una care să-i vizeze pe ei, ci pe cei din jurul lor. Vor să schimbe caractere, comportamente, atitudini.

Zodiile de Apă – Rac, Scorpion, Pești

Scopul nativilor zodiei Rac este să-și facă prieteni, să trăiască fix acolo unde sunt mulți oameni, să facă mult voluntariat și să scoată la lumină oameni valoroși. Scorpionul îi ajută pe cei din jur să trăiască viața la intensitate maximă, să simtă emoție din orice, să se bucure de cele mai mărunte lucruri.

Nu în ultimul rând, scopul nativilor zodiei Pești este să facă artă. Ei sunt veșnic copii, niciodată nu știi care este vârsta lor reală. Așadar, din toate acestea poți afla ce destin ai în funcție de zodie.

Adauga un comentariu