Cancan ultimă oră

Ce dietă ține Gabriela Firea, la 49 de ani. Fostul primar al Capitalei a slăbit 25 de kilograme în trei luni

Publicat: 22 iun. 2022
Gabriela Firea
Cum a slăbit Gabriela Firea 25 de kilograme în trei luni

Gabriela Firea a dezvăluit ce dietă ține la 49 de ani! Fostul primar al Capitalei îndeamnă, prin propriul exemplu, și pe restul doamnelor care se întreabă care este secretul tinereții ei să mănânce sănătos. Gabriela Firea susține că se simte ca la 20 de ani, iar asta se datorează stilului de viață pe care l-a adoptat în urmă cu mulți ani.

Gabriela Firea are același număr de kilograme ca în adolescență, iar asta se datorează unui stil de viață sănătos și unei diete din care lipsesc carbohidrații. Fostul primar al Capitalei susține că nu și-a mai schimbat măsura hainelor de ani buni și nici nu moare de foame, așa cum cred prietenii ei.

Ce dietă urmează Gabriela Firea

La 49 de ani, Gabriela Firea arată impecabil și pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Fostul edil al Capitalei se bucură de o siluetă de adolescentă și a dezvăluit care este secretul său.

„Le-aș îndemna pe cititoare să-și descopere atuurile naturale, să mănânce sănătos, mulți glumesc și spun că sunt adepta ovăzului, migdalelor, salatelor. Prietenele mă întreabă dacă nu mor de foame, nu, nu se moare, dacă ai o alimentație echilibrată. Încerc să îi învăț și pe copiii mei să mănânce sănătos, cu mai puțină carne, cu mai puțini carbohidrați. În plus, trebuie să fim perfecți sufletește, iertători, iubitori și bineînțeles să ne îngrijim și de aspectul exterior. Nu am schimbat măsurile, port ori M ori S, în funcție de croiul designerului respectiv, am aproape aceleași kilograme, ca în facultate, ca în presă, ca atunci când eram primar.

Ce s-a schimbat, normal, vârsta, apar anumite riduri, poate oboseala, anumite schimbări hormonale, dar eu mă simt la fel ca la 20 de ani. Este cel mai important lucru cum ne simțim în interior și câtă energie avem și poftă de viață, de a ajuta, în sensul de a fi prezent acolo unde este nevoie”, a declarat Gabriela Firea.

Cum a slăbit Gabriela Firea 25 de kilograme în trei luni

În urmă cu câțiva ani, Gabriela Firea dezvăluia cum a slăbit 25 de kilograme, după nașterea fiului său, ţinând post şi având un regim alimetar zilnic echilibrat

„Am slăbit 25 de kilograme în trei luni. Dimineaţa, după ce luăm aghiasma, beam pe burta goală un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, pentru digestie. La micul dejun consumam doar un iaurt degresat cu ovăz în care, doar pentru gust, picuram câteva lacrimi de miere. Dacă nu îmi era suficient mai mâncăm seminţe crude: de dovleac, de în. Masa de prânz era compusă dintr-o supa-crema de legume şi un grătar de curcan sau peşte cu salata. La masa de seară, obligatoriu înainte de ora 19, o brânză slabă fără sare cu roşii sau salata trebuiau să mă sature. Evident, până mă culcam mă apuca foamea, dar o potoleam, atât cât puteam cu apa. (Între mese) Nu mâncăm cornuleţe sau ciocolată, dar aveam mereu la mine migdale, caju sau batoane de slăbit cu ceai verde, care sunt destul de consistente şi îmi potoleau foamea”, a mai spus  fostul primar al Capitalei.
Adauga un comentariu