Stiri si curiozitati

Ce discutie a avut Razvan Ciobanu cu barbatul de la care a luat masina cu care a facut accident

Publicat: 03 mai 2019
3

Barbatul de la care creatorul de moda Razvan Ciobanu a luat masina cu care a facut accidentul teribil in urma caruia a murit a facut declaratii despre discutia pe care a avut-o cu acesta.

Masina cu care Razvan Ciobanu a facut accident nu se afla in proprietatea lui, ci apartinea unei femei, sotia unui cunoscut de-al designerului. Femeia se afla in vacanta in strainatate, astfel ca masina a fost folosita de sotul acesteia. Barbatul de la care a luat masina Razvan Ciobanu a facut declaratii la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, despre ultima discutie pe care a avut-o cu creatorul de moda.

„Am plecat amandoi de la Bucuresti. El, la volan. Se intampla sambata spre duminica. A ramas cheia la el, nu a imprumutat masina, i-am lasat-o eu. Nu stiam ca pleaca cu masina la Bucuresti, nu l-as fi lasat. L-as fi trimis cu cineva.

Duminica seara am vorbit cu el ultima oara. Eram la un restaurant si l-am invitat sa manance si sa-mi aduca masina. Aveam banii in torpedou si cardul.

Era lucid, coerent, mi-a zis ca vine. Se intunecase, am asteptat putin, cam 15 minute, l-am sunat iar si nu a mai raspuns. Si luni am aflat bomba”, a spus barbatul care i-a dat masina cu care a facut accident lui Razvan Ciobanu.

 

Adauga un comentariu