Mozaic muzical

Ce drama traieste Gabriel Dorobantu. A dus o viata in siguratate. Cum arata acum ajuns la 64 de ani – FOTO

Publicat: 04 ian. 2017

Umplea salile de spectacol la refuz, iar in momentul in care interpreta slagarul „Gara noastra” ii fermeca pe toti cu vocea lui inconfundabila. Gabriel Dorobantu a fost discret cu viata lui, insa acum a vorbit pentru prima data despre marele sau regret.

Este cunoscut foarte bine de cei de varsta a treia, insa cantaretul nu este deloc strain si atunci cand vine vorba de generatia tanara. La 64 de ani, acesta se poate mandri cu aspectul sau fizic si cu faptul ca anii par sa nu fi trecut peste el.

De aproape 20 de ani, artistul este neschimbat, starnind admiratie in randul femeilor. Dovada stau pozele pe care si le face cu toti prietenii din “garda veche” si in care se vede clar ca, pana in ziua de azi, nu s-a schimbat aproape deloc.

Dezamagit de o veche iubire

Un barbat prezentabil, cantaretul a avut mereu multe femei frumoase langa el, la concerte, in poze si in concedii, insa niciodata nu a iesit in fata publicului sa vorbeasca despre relatiile lui. Fapt ce a intrigat foarte multa lume, dar mai ales fanele care erau curioase ce anume se intampla cu viata sentimentala a artistului.

“Gabriel a iubit foarte mult o femeie, in tinerete, si a fost foarte dezamagit. L-a parasit. Nu a reusit sa mai iubeasca la aceeasi intensitate si si-a propus sa nu o mai faca vreodata”, a povestit un prieten al cantaretului.

Dovada acestui fapt sta si intr-una din melodiile pe care Gabriel Dorobantu le-a compus special, piesa care se numeste… “O singura iubire”.

A pus cariera inaintea dragostei

De asemenea, cantaretul a marturisit, intr-un interviu acordat in urma cu mai bine de zece ani, faptul ca a pus muzica pe primul plan, chiar in fata vietii personale.

“Da, a fost o decizie rationala si asumata. Una pe care nu o regret. Mi-ar fi placut sa-mi intemeiez o familie la tinerete, in perioada aceea cand te indragostesti nebuneste si ti se pare ca toata lumea e a ta. Nu s-a intamplat insa asa si, liber fiind sa-mi construiesc viata exact cum mi-am dorit, am decis ca, pentru mine, cariera e mai importanta”, a spus Dorobantu.

De cativa ani, Gabriel Dorobantu s-a mutat impreuna cu mama lui, departe de Bucuresti, intr-un sat in care se ocupa cu agricultura.

Adauga un comentariu