Curiozitati

Ce dureros pentru parintii lui Dany Vicol… E al doilea copil pe care il pierd! CUMPLIT! Ce decizie au luat in legatura cu trupul baiatului lor…

Publicat: 10 sept. 2019

Dany Vicol, tanarul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu in noaptea de sambata spre duminica, va fi inmormantat la Rudeni, in acelasi loc cu sora lui, care a murit la 6 ani dupa o lupta cu o boala incurabila.

Dany Vicol va fi inmormantat joi, 12 septembrie

„Familia e in stare de soc! Toti se pregatesc de inmormantare. Dany va fi inmormantat joi, la Rudeni, acolo unde locuiesc parintii lui. Va fi ingropat in acelasi loc unde este si sora lui”, a declarat unchiul tanarului pentru cancan.ro.

Inmormantarea tanarului de 25 de ani va avea loc joi, 12 septembrie. Acesta se intorcea in noaptea de sambata spre duminica de la un priveghi la care nu voia sa participe. A fost rugat de sotia lui sa plece, caci era vorba de o ruda de-ale acesteia. Ea a avut grija de bebelusul de patru luni pe care il au impreuna, fapt pentru care a stat acasa, in Chitila.

Parintii tanarului mort in accident au mai pierdut o fetita

Din nefericire, acum, femeia trebuie sa se pregateasca sa isi conduca pe ultimul drum sotul. In urma au ramas doi copii si o familie indurerata.

„Parintii lui Dany Vicol au mai pierdut o fetita, din cauza unei boli incurabile, la varsta de 6 ani. Vor amandoi sa moara acum! L-am tinut pe tatal lui la mine pana dimineata, de frica mamei, sa nu sufere un soc. Pana la urma i-am spus si i s-a facut rau (…). Mario venea de la o partida de poker unde bause si se distrase, iar nepotul meu venea de la un priveghi si urma sa mearga la un gratar la mama lui, de ziua ei”, a declarat unchiul tanarului, potrivit click.ro.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit