Religie

Ce e bine sa faca toti crestinii diseara – Nu dureaza mai mult de 5 minute

Publicat: 07 feb. 2018

Ce e bine sa faca toti crestinii diseara – Nu dureaza mai mult de 5 minute

Astazi este marti, iar in fiecare marti se spune rugaciunea catre Sfantul Anton.. Ortodocsii il sarbatoresc pe Antonie cel Mare pe 17 ianuarie, iar catolicii il au in calendar pe Sfantul Anton pe 13 iunie. Sfantul Anton este protectorul celor necajiti. Se spune ca daca te rogi timp de 9 marti Sfantului Anton de Padova ti se vor indeplini toate dorintele. Este indicat sa nu pui doar dorinte materiale, ci sa ceri de la Dumnezeu si de la Sfantul Anton lucruri spirituale, putere de munca si mai ales nadejde.

Rugaciunea catre Sfantul Anton pentru a depasi un mare necaz

Sfinte Antoane, tu ai primit de la Dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in necazurile cele mai mari in care s-au aflat. Tu ai inviat chiar si mortii, ai intors de pe caile ratacite pe cei pacatosi, ai vindecat pe cei bolnavi, ai inapoiat lucrurile pierdute sau furate si orice rau, oricat de mare ar fi fost, s-a indepartat prin puterea rugaciunii tale.

Dar nu numai atat, tu ai impartit oamenilor bogatiile harului lui Dumnezeu: prin tine mii de oameni s-au intors la credinta, au invatat sa fie constiinciosi in implinirea datoriilor, au ajuns la bunastare si o viata fericita. Si eu alerg la tine in necazul in care ma aflu. Nu am de unde sa primesc ajutor decat de la Dumnezeu dar sunt nevrednic sa apar in fata lui din cauza pacatelor mele. Priveste la sufletul meu impovarat si fie-ti mila de mine.

Te rog Sfinte Antoane, pentru dragostea ta fata de cei sarmani si pentru grija ta pentru binele lor trupesc si sufletesc, roaga-l pe bunul Dumnezeu sa ma ajute si pe mine. Amin.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit