Educatie intima

Ce efort fizic presupune de fapt relatia intima si cat e de periculoasa

Publicat: 21 sept. 2015

Cu totii am auzit despre oameni, de obicei varstnici, care au murit in timpul reprizelor de amor, de unde si concluzia ca sexul ar putea fi periculos dupa o anumita varsta. Oamenii de stiinta sustin insa contrariul.

Potrivit acestora, o repriza de sex este echivalenta, din punct de vedere al efortului fizic depus, cu urcarea a doua etaje sau cu o plimbare usoara, relateaza ziare.com, care citeaza The TelegraphCercetatorii de la Universitatea Ulm, din Germania, au catalogat sexul ca fiind o „activitate moderata” din punct de vedere fizic, se mentioneaza intr-un raport publicat de Journal of the American College of Cardiology.

Ce le sperie pe femei in materie de sex
In urma unui studiu recent, acestia au concluzionat ca intre sex si problemele cardiovasculare, cum ar fi un infarct, nu exista vreo legatura. Cu alte cuvinte, sexul nu este periculos nici macar daca persoana in cauza a suferit un atac de cord.

In cadrul cercetarii care a condus la aceasta concluzie, au fost monitorizati timp de 10 ani 536 de pacienti cu boli de inima, cu varste cuprinse intre 30 si 70 de ani. „Bazandu-ne pe datele stranse de noi, pare deloc plauzibil ca activitatea sexuala sa fie un factor relevant in aparitia infarctului”, a declarat profesorul Dietrich Rothenbacher.
 loading...

Adauga un comentariu