Cancan ultimă oră

Ce face Alex Bodi singur acasă după ce logodnica sa Daria Radionova a plecat la Londra

Publicat: 23 ian. 2021

Daria Radionova este plecată la Londra, cel mai probabil trimisă de iubitul ei, Alex Bodi, care nu se poate deplasa pentru că se află în arest la domiciliu.

Și pentru că simte nevoie să fie în formă, Alex Bodi le-a arătat fanilor săi cum se antrenează, chiar și atunci când nu are voie să plece mai departe de propria curte. Așa cum puteți și în imaginile de mai sus, Alex și-a chemat un prieten care joacă rolul de sparting partener.

S-a logodit, de curând, cu Daria

La scurt timp după ce a ”rupt-o” definitiv cu fosta prezentatoare TV, Alex Bodi și-a găsit liniștea sufletească în brațele Dariei Radionova. Chiar dacă nu sunt de mult timp împreună, afaceristul din Mediaș și sexoasa de la Londra au avut parte de momente plăcute, dar și mai puțin plăcute, care se pare că i-au unit mult mai tare, iar cei doi par hotărâți să își ducă relația la ”nivelul următor”.

Iubita lui Alex Bodi s-a destăinuit, în premieră, pentru CANCAN.RO. Daria Radionova a dezvăluit că a fost deja cerută de soție, iar marele anunț urmează să fie făcut cât de curând. Mai precis, imediat după ce vor fi lămurite problemele legale ale fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

”Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui. Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile.

De asemenea, le-am întâlnit și pe cele două fiice uimitoare ale lui Alex. Am petrecut mult timp împreună. Le-am dus la cumpărături, ne-am jucat și am gătit împreună. Ne-am uitat la filme și am petrecut ca o familie”, a declarat Daria Radionova.

Comentarii
Adauga un comentariu