Actualitate

Ce face INNA cu banii pe care-i castiga din muzica! Unde-si tine AVEREA

Publicat: 01 feb. 2016

Inna nu se poate lauda cu zeci de proprietati, si nici nu si-a dorit sa investeasca in masini, case sau apartamente.

A rupt topurile muzicale internationale, fiind, fara indoiala, artista numarul 1 la ”export”. Inna a cantat in toate colturile lumii, este diva in pana si in America de Sud, presteaza in tara pe onorarii foarte mari si a adunat o avere frumusica, in ultimii ani. Cu toate aceasta, bruneta nu face parada cu proprietatile sale sau cu masini de lux. Nici nu ar avea cum, dat fiind faptul ca aceasta a preferat sa investeasca intr-un singur imobil, ce-i drept o vila de lux, destul de incapatoare, intr-o zona selecta din capitala, in care locuieste impreuna cu mama si bunica sa, atunci cand se afla in tara, ea fiind mai tot timpul plecata peste hotare.

Acesta este de altfel singurul bun trecut pe numele sau. Inna detine si o masina destul de scumpa, pe care a primit-o insa pe baza unui contract de imagine si pe care o schimba la un anumit interval de timp. In rest, ea isi pastreaza banii in banci iar conturile sale depasesc un milion de euro!
A refuzat sa-si ia casa peste hotare

Cum Inna calatoreste foarte mult si petrece destul timp in Mexic, ea a avut posibilitatea sa-si cumpere casa peste hotare. Artista a refuzat si prefera sa stea la hotel sau in diverse proprietati puse la dispozitie de organizatorii concertelor pe care le sustine. O mare parte din banii castigati, vedeta ii cheltuieste pe vacantele in tarile calde, alaturi de mama sa.



loading...

Adauga un comentariu