Cancan ultimă oră

Ce face Rona Hartner atunci când trece printr-un impas al vieții. Fiica ei, singurul ajutor

Publicat: 24 iun. 2022
Ce face Rona Hartner atunci când trece printr-un impas al vieții. Fiica ei singurul ajutor
Ce face Rona Hartner atunci când trece printr-un impas al vieții

Rona Hartner a trecut prin multe probleme de-a lungul vieții, învingând cea mai cruntă boală, și anume cancerul. Ei bine, le-a rezolvat pe toate cu brio și azi este cu zâmbetul pe buze, astfel că mulți au vrut să afle care este secretul din spatele acestei puteri. Iată ce face vedeta alături de fiica ei când sunt într-un impas al vieții!

Rona Hartner a dat dovadă de multe ori că este o femeie extrem de puternică, care poate trece peste orice, mai ales după ce a învins cancerul, astfel că și-a dezvăluit secretul.

Rona Hartner, despre modul în care a depășit problemele din viață

Rona Hartner a dezvăluit în direct la Antena Stars modul în care a trecut peste toate neplăcerile vieții, dar și ce i-a dat puterea să zâmbească în continuare. Fără a ezita, vedeta a povestit pe larg că la mijloc este vorba doar despre rugăciune. Alături de fiica ei, Rona Hartner a reușit să treacă peste orice problemă, însă asta doar după ce se așezau împreună și se rugau. Mai mult decât atât, vedeta a explicat că și acum, atunci când nu traversează o perioadă bună și este într-un impas, își pune fata să se roage.

„Mie cand mi se intampla lucruri foarte bune, este clar ca fiica mea s-a rugat pentru mine. Mereu cand am o problemă, o rog pe fiica mea să se roage pentru ca copiii sunt cei mai ascultați de Dumnezeu, sunt puri. (…) Când am ieșit din comă, când am fost operată și am avut probleme cu cancerul, simțeam că cineva mă ținea de mână. Timp de trei ani, copilul meu s-a pus alături de mine și s-a rugat. Copiii sunt puri și Dumnezeu îi ascultă înainte de toate”, a dezvăluit Rona Hartner la Antena Stars.

Rona Hartner, ajutată de fiica ei să treacă peste problemele de sănătate

Mai mult decât atât, Rona Hartner a dezvăluit că fără fiica ei, cu siguranță, nu ar fi trecut peste problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat, asta deoarece ea a fost cea care s-a rugat zi lumină pentru ea, puritatea ei fiind cea care a învins.

Ba mai mult, Rona Hartner a explicat și faptul că a testat puterea rugăciunii. Fiica ei nu își dorea ca prietena ei bună să se mute din zona în care locuia, fiindcă se despărțeau pentru mult timp, astfel că prin această metodă, au intervenit probleme și nu s-a mai mutat.
Adauga un comentariu