Stiri si curiozitati

Ce facea Mario Iorgulescu cu Bianca Dragusanu prin cluburi, inainte de cumplitul accident?

Publicat: 19 sept. 2019

Mario Iorgulescu este grav ranit dupa ce a provocat un teribil accident rutier, in care si-a pierdut viata o persoana, tata a doi copii. Potrivit anchetatorilor, fiul lui Gino Iorgulescu era baut si drogat atunci cand, in jurul orei 2 noaptea, a intrat cu masina sa, un Aston Martin, pe contrasens, cu peste 200 km/ora, si a distrus masina lui Dani Vicol. 

Mario Iorgulescu s-a certat cu Dani Olaroiu din cauza Biancai 

In toamna lui 2012, WOWbiz.ro dezvaluia in exclusivitate ca fiul lui Gino Iorgulescu facuse o pasiune pentru Bianca Dragusanu, pe atunci asistenta tv, pentru care se certase chiar cu bunul lui prieten, Dani, baiatul lui Cosmin Olaroiu. De altfel, cei doi amorezi au fost surprinsi in ipostaze tandre chiar in club, pozand ca un cuplu! 

”Bomba sexy Bianca Dragusanu a pus pe jar inimile baietilor de bani gata din Romania si a starnit conflicte chiar si intre cei care pana de curand erau buni prieteni. Dani, fiul antrenorului Olaroiu si Mario, odrasla lui Gino Iorgulescu, s-au certat la cutite din cauza fostei asistente care ambii o curteaza asiduu.

Desi parintii lor sunt foarte buni prieteni si au afaceri impreuna, atat in Romania, cat si peste hotare, copiii sunt in competitie pentru inima Biancai. Roscata insa e echidistanta si apeleaza la amandoi cand are nevoie de companie si de inca o confirmare a magnetismului pe care-l exercita asupra barbatilor sau cand vrea sa iasa moca la un restaurant sau la club. Recent, diva s-a afisat intr-un local cunoscut in compania fiului lui Iorgulescu, in timp ce rivalul lui, Dani, posta o poza cu parul Biancai pe Facebook, fascinat de podoaba capilara a modelului. In ciuda stradaniilor celor doi de a-i face pe plac vedetei, se pare ca cel care castiga din ce in ce mai mult teren este al treilea competitor,fostul iubit al acesteia, Adi Cristea, de care o mai leaga inca niste sentimente”, nota WOWbiz.ro acum 7 ani. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit