Din lumea filmului

„Ce faceti daca apare Elodia vie, in carne si oase, in fata voastra?” Raspunsul neasteptat dat de Luis Lazarus!

Publicat: 30 ian. 2018

Sabina Iosub de la Antena 3 i-a avut ca invitati intr-o editie speciala pe jurnalistul Luis Lazarus si avocata lui Cristi Cioaca, Maria Vasii.

Realizatoarea tv i-a pus fata in fata pe cei doi rivali de pe vremea cand serialul „Elodia” facea audiente-record la OTV: Luis Lazarus (cel care a sustinut intotdeauna ca politistul e criminalul) si Maria Vasii, avocata asasinului Elodiei.

Sabina i-a intrebat pe invitati ce ar face daca Elodia ar aparea la usa lor, asa cum e ea. „Ce faceti daca apare Elodia in carne si oase in fata voastra?”, a tinut sa intrebe Sabina. Lazarus a declarat ca daca Elodia va aparea vie vreodata, el se va retrage din presa.

Maria Vasii a evitat un raspuns exact, dar Lazarus a intervenit: „Nu pot spune acelasi lucru despre doamna avocat. Nu cred ca s-ar retrage din avocatura”.

In toamna anului 2007, avocata Elodia Ghinescu disparea fara urma. Cazul a tinut prima pagina a ziarelor, generamd un imens scandal mediatic.

In anul 2016, dupa un proces indelungat, politistul Cristian Cioaca, sotul avocatei, primea o condamnare definitiva de 16 ani si 8 luni de inchisoare cu executare pentru uciderea sotiei sale

Totodata, acesta a fost obligat sa plateasca daune de 150.000 de euro pentru Emilia Ghinescu, mama Elodiei si 100.000 de euro despagubire fratelui avocatei. Cioaca si-a sustinut mereu nevinovatia, negand ca a comis crima, dovada in acest sens fiind lipsa cadavrului.

Acum, un prieten al familiei a facut o dezvaluire socanta. Acesta a dezvaluit sub protectia anonimatului, pentru Antena 1, ca trupul Elodiei ar fi in mare: „Nu am nicio indoiala ca Elodia a fost aruncata in mare”, a spus sursa. Mai mult decat atat, acesta a afirmat ca trupul avocatei ar fi fost legat cu greutati de plumb pentru a nu fi adus la tarm.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit