Religie

Ce femei nu au voie sa mearga la slujba de Inviere

Publicat: 06 apr. 2018

Sfanta noastra Traditie, pastrata neschimbata de doua mii de ani, ne spune ca femeia este murdara in perioada lunii cand sangereaza din organul nascator de prunci. Parintele Argatu sfatuia sa ne rugam acasa si sa nu intram in Biserica pana in ziua a opta.

Citeste si O credincioasa ispitita trupeste intreaba: „Parinte, e pacat sa fac dragoste in Postul Craciunului?” Raspunsul te va surprinde

Nici in curte nu poti asculta Liturghia lipita de zidul Bisericii, pentru ca curtea oricarei Biserici este sfintita de episcopul locului, conform cuviosului Ilarie, potrivit antenastars.ro.

Citeste si Fa asta inainte de Inviere si cea mai mare dorinta ti se va implini. Ce sa faci in Sambata Mare ca sa ai parte de bine tot anul

De asemenea, in aceasta perioada femeia nu are voie: sa se impartaseasca, sa ia anafura, sa bea apa sfintita, sa se impreuneze cu barbatul. Iata cuvintele lui Dumnezeu, asa cum apar ele la Scriptura, in Levitic 15, versetele 19-28.

Citeste si Cand se trece pe sub masa in Saptamana Mare? – Ce simbolizeaza

“Multi vor zice ca asta e legea veche, dar Maicuta Domnului a respectat-o, desi era pururea curata fecioara! De aceea, tu ca femeie trebuie sa urmezi acest exemplu, sa nu vii la Biserica si sa nu te atingi de cele sfinte atunci cand borhotul pantecelui se revarsa. Nerespectarea acestei randuieli este mare pacat, pentru care vei da seama”, scrie cuviosul Ilarie pe blogul personal.

preluat de pe doctorulzileiloading...

Adauga un comentariu