Magazin

Ce femeie NEBUNA! Si-a pus iubitul sa…

Publicat: 10 sept. 2014
Si-a anuntat iubita ca pleaca intr-un week-end cu baietii la Ibiza, insa a avut parte de o surpriza neasteptata din partea ei.
Abbie Bartlett, o tanara in varsta de 20 de ani, a avut o idee originala in timp ce se gandea ce ar putea sa faca pentru a fi sigura ca iubitul nu o va insela cat timp va petrece un week-end alaturi de prieteni in celebra statiune Ibiza. 

Citeste si: Ultimul mesaj al chelneritei ucise de „drogul violului”

Si se pare ca a gasit solutia! Tanara a comandat un tricou pe care a imprimat diverse poze care o infatisau pe ea si pe iubitul ei in ipostaze tandre cu mesajul: „Imi iubesc iubita si urasc toate fetele din Ibiza, deci stati departe de mine”. I-a dat iubitului tricoul si l-a pus sa jure ca il va purta in cubluri, la restaurant sau in alte locuri de distractie
Poate nu o sa va vina sa credeti, dar tanarul a acceptat propunerea iubitei lui, cam geloasa si nesigura pe relatia lor, ar spune expertii. „A ras, iar mai apoi s-a pozat cu el”, a declarat Abbie pentru The Mirror. 
Prietenii au crezut ca-l vor umili postand imaginea tanarului in tricoul „de castitate„, daca putem sa-i spunem asa, insa surpriza: iubitul lui Abbie a devenit vedeta pe internet. „Acum ca toata lumea m-a vazut online, sigur fetele vor tabari pe mine in Ibiza”, a glumit Leon Connelly, iubitul lui Abbie.


loading...

Adauga un comentariu