Secretele istoriei

Ce frumoasa este fetita fostului principe Nicolae

Publicat: 26 iul. 2018

Desi nu a recunoscut-o, fostul principe Nicolae are o frumusete de fetita. Micuta Iris Anna a venit pe lume in februarie 2016, in urma unei relatii fara obligatii pe care mama ei, Nicoleta Cirjan, a avut o relatie fara obligatii cu nepotul regelui Mihai.

Nicoleta, brasoveanca stabilita la Bucuresti, si Nicholas Medforth-Mills s-au cunoscut in primavara anului 2015, in timpul turului intitulat „Caravana cartilor pe bicicleta”, organizat sa stranga fonduri pentru a promova cititul in medii defavorizate.  Relatia lor a durat mai putin de doua luni, insa Nicoleta a ramas insarcinata. Desi fostul principe a rugat-o sa avorteze, ea a decis sa pastreze copilul. Tanara  a postat pe contul ei de facebook imagini recente cu fiica ei, iar micuta este superba, mostenind de la amandoi cele mai frumoase trasaturi.

Cu toate ca Anna nu a fost niciodata recunoscuta de nepotul regelui Mihai, copilul ar fi fost si motivul excluderii lui Nicolae de la succesiunea tronului. In plus, Nicoleta a povestit intr-un interviu  pentru site-ul pressone.ro, ca si-a r fi dorit ca Nicholas sa o recunoasca pe micuta si sa-si faca timp sa o viziteze macar o data pe luni, insa cei doi au avut mai multe dispute si nu au reusit sa se inteleaga.

Femeia a marturisit ca era dispusa chiar sa tina secret numele tatalui, daca fostul principe ar fi fost de acord sa se implice in viata micutei. „Daca asta insemna ca el este implicat in viata fiicei mele intr-un fel sau altul, eu eram dispusa sa fac asta. Mi se pare ca cel mai important lucru e ca el sa aiba o relatie cu Iris. Pentru ca Iris o sa creasca si o sa vrea sa stie de ce tatal ei o respinge, iar asta imi va fi foarte greu sa-i explic. In plus, o sa-mi fie greu sa vad ca sufera doar pentru ca nu are parte de dragostea tatalui ei. Si-atunci as fi fost dispusa sa fac foarte multe lucruri ca ea sa fie bine”, a spus Nicoleta in intrrviul pentru pressone.ro.

Nicoleta nu si-a dorit niciun moment sa devina regina

Avocatul lui Nicholas Medforth-Mills a declarat la un moment dat ca nepotul regelui Mihai a vrut sa o recunoasca pe fetita doar daca i se facea testul ADN la IML Bucuresti, insa mama ei a a refuzat, spunand ca vrea  testul sa fie facut in alt oras si in doua laboratoare diferite.

„Pentru ultima oara, va reamintesc: nu am refuzat niciodata sa fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost sa il facem in doua locuri diferite (alese chiar si prin tragere la sorti). Acum, intrebare de 10 puncte pentru toti carcotasii mei: daca are intentii bune referitor la copilul lui de ce refuza sa faca doua teste?”, a scris Nicoleta pe contul personal de Facebook, la momentul respectiv.

De altfel, Nicoleta a marturisit ca in niciun caz nu a decis sa pastreze copilul ca sa devina regina. „Ce barbat te ia de nevasta cand ii bagi pe gat un copil, in secolul 21? In afara de persoane care s-au uitat prea mult la telenovele, de ce sa creada cineva ca scopul meu ar fi fost sa fiu regina, si ca sa ating acest scop, ii fac un copil pe care nu si-l doreste? Nu e clar ca nu se poate asa ceva? Daca voiam asa ceva, nu as fi stat cuminte langa el? Daca voiam sa fiu regina, faceam un avort, asta faceam. Daca voiam sa fiu regina, faceam avortul”, afirma Nicoleta Cirjan, in interviul pentru site-ul mentionat.

Adauga un comentariu