:format(jpeg):quality(80)/http://www.bzi.ro/wp-content/uploads/2021/01/Hotel-Traian-Iasi-Cristian-Stanciu-Vasile-Puscasu.jpg)
Camera terorii de la Hotelul „Traian” din Iași! Afaceristul Cristian Stanciu a gazat angajații lui Vasile Pușcașu. Politicianul spune că vecinul era să arunce în aer cele două hoteluri – FOTO-VIDEO
Vrei sa pregatesti o delicioasa salata boeuf pentru Revelion sau Boboteaza, dar nu stii cum sa faci ca sa-ti reuseasca reteta? Uite ce greseli trebuie sa eviti:
Ingrediente:
Mod de preparare:
Legumele si carnea fier in supa de pui, apoi se scot si se lasa sa se racoreasca, apoi sunt tocate marunt. Dupa ce se storc de zeama, castravetii acri se toaca marunt si se adauga in castron. Mazarea se da de doua ori in clocot si se pune peste salata. Dupa toti acesti pasi, preparati maioneza din galbenus, mustar, zeama de lamaie, sare, piper si ulei si asezati-o peste salata. Ornati apoi salata de boef cu masline, gogosari, felii de castravete si frunze de patrunjel.
preluat de pe romania tv