International

Ce i-a spus Jennifer Aniston actritei Angelina Jolie, cand s-au intalnit pentru prima oara

Publicat: 22 mai 2019
1

Intr-un interviu pentru Vanity Fair, Jennifer Aniston a dezvaluit care a fost prima ei reactie cand a cunoscut-o pe Angelina Jolie
Pe 6 ianuarie 2005, Jennifer Aniston si Brad Pitt isi anuntau separarea, dupa sapte ani de relatie. Daca divortul n-a fost pronuntat decat in luna octombrie, zvonurile despre idila dintre actor si Angelina Jolie au inceput sa apara inca de cand acestia au inceput sa lucreze pentru filmul ”Mr and Mrs Smith”, lansat pe marile ecrane in 2006.

Intr-un interviu acordat publicatiei Vanity Fair, la cateva luni dupa divortul ei de Brad Pitt, Jennifer Aniston vorbea despre acest moment dureros al vietii sale. Aceasta si-a amintit, printre altele, de prima sa intalnire cu Angelina Jolie. 

Astfel in 2004, in timp ce Jennifer Aniston se afla in turneu pentru ultimul sezon din ”Friends”, serialul care i-a propulsat cariera, aceasta a zarit-o pe Angelina Jolie in parcarea studiourilor, in Los Angeles. Acest lucru se intampla cu cateva zile inainte ca Brad Pitt sa inceapa lucrul la filmul de actiune ”Mr and Mrs Smith” alaturi de Jolie.

”M-am oprit si m-am dus la ea, sa ma prezint”, si-a amintit Jennifer Aniston. ”Si i-am spus: ”Brad este extrem de incantat sa lucreze cu tine”, a rostit ea inainte de a enunta o fraza inocenta, la acel moment: ”Sper ca voi doi sa va simtiti foarte bine impreuna”.

O fraza care a fost inteleasa la propriu de Angelina Jolie si Brad Pitt, care ”s-au indragostit” pe platourile de filmare, asa cum a precizat actrita in 2008, intr-un interviu pentru New York Times.

Adauga un comentariu