Dragoste

Ce-i face pe barbati sa se indragosteasca

Publicat: 23 mart. 2011

Cu siguranta, aceasta este o întrebare dificla. Însa exista câteva reguli nescrise care îti pot veni în ajutor. Am selectat câteva dintre ele si ti le prezentam în cele ce urmeaza.

Barbatii au si ei dorinte primare de la o relatie. Nu-ti trebuie foarte multe ca sa-ti dai seama de ele. Iata câteva exemple care sa-ti arate cum poti sa-i întorci privirea celui drag catre tine si sa-l faca sa se îndragosteasca.

Felul în care îi percepi

În primul rând, nu este cazul sa-i ascunzi faptul ca esti vulnerabila. Astfel îi dai senzatia ca poate sa te protejeze si sa aiba mereu grija de tine. De exemplu, roaga-l sa te ajute sa contruiesti sau sa repari ceva prin casa. Sau îi poti cere parerea în legatura cu o calatorie pe care vrei s-o faci. Apelând la cunostintele si abilitatile lui îi dai de înteles ca îti place cum gândeste sau actioneaza si ca nu esti atrasa doar de felul în care arata.

Modul în care te raportezi la ei

Când te întâlnesti cu el, este bine sa fii atenta la cum te îmbraci. Texturile delicate, cum ar fi matasea si hainele din blana, declanseaza un raspuns intens la barbati. Aceste tesaturi accentueaza natura ta feminina, ceea ce sporeste instinctele lui amoroase. De asemenea, când sunteti în oras împreuna cu alti prieteni, cere-i lui sa-ti ia haina sau sa-ti aduca ceva de baut. Asta arata ca îl preferi pe el tuturor barbatilor din jur.

Inventivitatea si feminitatea

Nu-i da senzatia ca esti la picioarele lui. Barbatilor le plac femeile care par inabordabile pentru ca acest lucru sa-i puna mai mult la treaba. Asta nu înseamna sa te arati distanta fata de el si nici sa pari ca esti o persoana rece. Nu în ultimul rând, reinventeaza-te în fiecare zi. Nu te speria, asta nu înseamna ca trebuie sa mergi zi de zi la coafor. Însa poti sa-ti prinzi parul diferit sau sa optezi pentru alte haine.

Faptul ca le respecti intimitatea

Daca ti-a marturist ca te place sau pur si simplu ti-a dat de înteles asta, este bine sa-i respecti intimitatea. Asa îi arati ca ai încredere în el si ca nu esti genul de femeie posesiva si mereu pusa pe harta. Stai departe de lucrurile lui si nu trage ochiul disperata atunci când îl suna cineva. Daca vei putea sa pari încrezatoare, chiar si în perioadele stresante, vei deveni indispensabila.loading...

Adauga un comentariu