Mozaic muzical

Ce ii aduce lacrimi pe chip lui Mihai Constantinescu! Este de-a dreptul induiosator

Publicat: 14 nov. 2018
3

Prezent in platoul emisiunii "Rai Da Buni" alaturi de sotia sa, Simona Secrieru, Mihai Constantinescu a facut cateva dezvaluiri emotionante, referitoare la lucrurile care il fac mai sensibil ca oricand.

Fiecare om are slabiciunile lui si lucruri care il sensibilizeaza pana la lacrimi. In cazul lui Mihai Constantinescu se pare ca filmele si sufletelele necuvantatoare au acest efect. "Sa stii ca sunt si filme la care plang. De foarte multe ori plang cand vad situatii foarte delicate cu animalele sau cu animalutele, pentru ca mi-e o mila ingrozitoare de ele. Sunt atat de scumpe, bune si draguse, total nevinovate, de la care cred eu ca avem foarte multe de invatat", a marturisit Mihai Constantinescu in platoul emisiunii "Rai Da Buni".

In aceasta seara, Mihai Constantinescu si Simona Secrieru au venit de mana in platoul lui Mihai Morar si au emotionat telespectatorii, vorbind despre cum simt ei singuratatea. "Simona a ramas singura fiinta din viata mea. Nu vreau sa incarc pe nimeni cu povara mea", a spus Mihai Constantinescu.

Cum fiecare persoana are momente in care simte singuratatea desi se afla intr-o relatia, Mihai Constantinescu a povestit cum a vazut el acest lucru, in trecutul sau. "Singuratatea in doi este sinistra. Se termina comunicarea cu o persoana cu care tu ai stat, ti-a placut, dar la un moment dat se stinge. Sunt doua becuri care au ars, dar s-au stins", a spus artistul ulterior.

Adauga un comentariu