Cancan ultimă oră

Ce îi interzice Monica Gabor fiicei ei de când s-a mutat în America

Publicat: 19 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce îi interzice Monica Gabor fiicei ei de când s-a mutat în America
Irina Columbeanu și Monica Gabor

Irina Columbeanu era extrem de activă pe rețelele de socializare înainte să se mute alături de mama ei peste ocean. Adolescenta de 13 ani realiza săptămânal vlogguri pe YouTube cu diferite subiecte.

De doi ani, de când s-a mutat în America cu mama ei Monica Gabor, copila a dispărut subit de pe rețelele de socializare, locuri în care, Irina părea extrem de fericită să activeze. Monica, pare-se că i-ar fi smuls această bucurie, în ideea de a avea initimitate, astfel că atât ea, cât și fiica ei sunt mult mai absente în mediul online de ceva vreme.

Ultimul vlogg realizat de Irina Columbeanu a fost în urmă cu aproximativ un an.

Irinel Columbeanu, în lacrimi de dor

În timpul acesta, Irinel Columbeanu a trecut de la extaz la agonie, a rămas fără avere și trăiește cum nu a făcut-o niciodată – în chirie, într-un apartament.

‘Fiica mea este foarte bine și va fi din ce în ce mai bine. În America este plecată de doi ani, ne vedem virtual’, a declarat fostul milionar.

„Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a mai recunoscut fostul afacerist.

Monica Gabor, propunere neașteptată pentru Irinel Columbeanu

Zeci de ani de zile a trăit fără grija zilei de mâine, cu palate și mașini de lux. Acum însă, Irinel Columbeanu trăiește într-un apartamentul cu două camere în cartierul Colentina din București și conduce o mașină la mâna a doua. Acesta a fost surprins în nenumărate rânduri conducând un autoturism Mercedes, vechi de două decenii, dar și o mașină Opel, la mâna a doua.

Prietenii lui Irinel sunt îngrijorați în privința sa și sunt alături de el, încercând să-l ajute cu orice se poate. Pentru că știe care este situația nefericită a tatălui fetiței sale, Monica Gabor i-a sărit în ajutor. Fosta „scorpie de la Izvorani” vrea să-l ia pe Irinel în Statele Unite ale Americii și să-l ajute să își găsească un loc de muncă în străinătate.

Monica Gabor se află, momentan, în America, acolo unde locuiește de ani buni, alături de actualul ei soț, Mr. Pink, și fiica ei, Irina. Aceasta ar fi o șansă de a începe o nouă viață și multe oportunități din punct de vedere financiar. Pe lângă faptul că nu mai dispune de putere financiară, fostul om de afaceri suferă cumplit după fiica sa pe care o divinizează. Astfel, Irinel Columbeanu ar fi aproape de fetița lui Irina, pentru că micuța este stabilită în SUA și locuiește cu mama ei și actualul soț, Mr. Pink.

 

Adauga un comentariu